Siliņa par viesmīli valdības sēžu apkalpošanai: Būtu tikai “saprotami un normāli”

oficiants MK sēdē

Raivja Kronberga vēlme “iepriecināt kā jaunam kancelejas vadītājam ministrus”, paredzot jaunu kārtību, kur Ministru kabineta sēžu laikā tēju vai kafiju no karsto dzērienu automāta turpat priekštelpā atnes viesmīlis, būtu tikai “saprotama un normāla, ka garās stundās būtu kāds, kas apkalpotu”, premjere Evika Siliņa (JV) teica intervijā LTV raidījumā “Rīta panorāma”.

“Tā kā sabiedrībā viesmīļu piesaiste nav populāra, ministri paši tērēs savu laiku ceļā pēc kafijas valdības sēdes laikā,” ar nelielu aizvainojuma noti balsī piebilda valdības vadītāja.

Premjerministre pavēstīja, ka tā esot bijusi Valsts kancelejas direktora Raivja Kronberga iniciatīva. “Viņš vēlējās ļoti ilgā un garā sēdē, līdzīgi kā Eiropā, arī vismaz ministriem netērēt savu algas daļu un savu laiku, ejot pēc kafijas, lai viņi varētu koncentrēties ļoti izaicinošiem jautājumiem Ministru kabinetā,” teica Siliņa.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

1 Comment
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
KIRDIK
KIRDIK
21 s. atpakaļ

Nelaidiet viesmiili zaalee – buus kaa ar Emsa kukulportfeliiti, kad tikko iedotu cepuminju 10.000 $ oficiants nospeeja, bet Vemsis atkaapaas:-)