Briškens un Čakša – iedzīvotāju visnegatīvāk vērtētie ministri; topa augšgalā – Braže

Foto: Valsts kanceleja

Jau gandrīz 300 dienas strādā Evikas Siliņas (JV) vadītā valdība. Lai noskaidrotu, kā valdības ministru darbu vērtē Latvijas tauta, TV3 ziņu raidījums “900 sekundes” veicis iedzīvotāju aptauju, lūdzot novērtēt skalā no “1” līdz “10”, cik apmierināti viņi ir ar katru šī brīža valdības ministra darbu.

Latvijas iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 65 gadiem vidēji visaugstāko vērtējumu ir devuši Ārlietu ministrei Baibai Bražei (JV) (4,5 punkti).

Nedaudz zemāku vērtējumu no Latvijas iedzīvotājiem ir saņēmuši Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) un aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P)(katram 4,2 punkti).

Vienādu vērtējumu, proti, 4,1 punktus, ir saņēmuši veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV), tieslietu ministre Inese Lībiņa – Egnere (JV) zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS), kā arī iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV).

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV) un bijusī kultūras ministre Agnese Logina (P) vidēji novērtētas ar vērtējumu 4,0 punkti.

Vērtējums 3,7 punkti, ir piešķirts ekonomikas ministram Viktoram Valainim (ZZS) un finanšu ministram Arvilam Ašeradenam (JV).

Savukārt labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS), kā arī klimata un enerģētikas ministrs Kaspars Melnis (ZZS) vidēji ir saņēmuši 3,6 punktus.

Salīdzinoši viszemāko vidējo vērtējumu (3,4 punkti) ir ieguvuši izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV) un satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Seniors
Seniors

Čakša ar Briškenu dzers šampanieti tāpēc, ka nav dabūjuši pelnīto 0.

Gada glezna
Gada glezna

Nu gan augsts novērtējums: 4,5 (10 punktu skalā). Tai pašā laikā jātzīst, ka pietiek atrasties dažiem sektantiem, kas ieliek 1, lai šo te vērtēšanas sistēmu galīgi degradētu. Šāda idiotiska vērtēšanas sistēma pieņemta arī LU, un pietiek tikai kādam nekaunīgam stulbam studentam neizpatikt, tā docētāja vai profesora vērtējums ir slikts, turklāt studentu skaits grupā nav mērāms tūkstošos.