Reirs un Bordāns – viszemāk, Rinkēvičs – visaugstāk vērtētais ministrs uzņēmēju aptaujā; Kariņš tā pa vidam

Edgars Rinkēvičs
Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar sabiedriskās domas pētījuma centru SKDS veica uzņēmēju aptauju, kurā noskaidrojās, ka viszemāk Latvijas uzņēmēji novērtējuši finanšu ministru Jāni Reiru (“Jaunā Vienotība”), bet visaugstāk – ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (“Jaunā Vienotība”).

Lai noskaidrotu uzņēmēju viedokli par pašreizējo situāciju Latvijā, 2022. gada februārī un martā LTRK sadarbībā ar sabiedriskās domas pētījuma centru SKDS veica aptauju, kurā uzņēmumu vadītājiem lūdza novērtēt Latvijas valdības un valdības ministru darbu skalā no 1 līdz 10. Aptauja norisinājās no 28.februāra līdz 17.martam.

Aptaujā piedalījās 750 uzņēmēji no visas Latvijas, kas valdības darbu kopumā novērtēja ar 4,29 ballēm.

LTRK aptaujātie uzņēmēji viszemāk novērtējuši finanšu ministra Jāņa Reira darbu – ar 3,66 ballēm no 10.

Starp sliktāk vērtētajiem ministriem ir arī tieslietu ministrs Jānis Bordāns (“Konservatīvie”) un veselības ministrs Daniels Pavļuts (“Attīstībai/Par”).

Savukārt visaugstāko vērtējumu saņēmis ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, uzņēmēji viņa darbu novērtējuši ar 5,98 ballēm. Starp augstāk vērtētajiem ministriem ir arī aizsardzības ministrs Artis Pabriks (“Attīstībai/Par”) un kultūras ministrs Nauris Puntulis (Nacionālā apvienība).

Valdības vadītājs, premjerministrs Krišjānis Kariņš (JV) saņēmis vidēju vērtējumu – 4,47 punktus.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Māra
Māra

Viņi ar viltu sagrābuši varu Latvijā, lai pazemīgi par labu atalgojumu kalpotu vecajam blēdim Baidenam un ASV
merkantīlam interesēm.

Ābrams
Ābrams

Nu nu redzu blozgu, kas jau biksītes novilkusi skrien pakaļ Puņķinam.

Pāvils
Pāvils

Un ko teiktu BILD par šo reklāmu ?

Apustulis
Apustulis

Ārprāts! Uzņēmēji tik augsti vērtē latviešu vizuālās mākslas, rakstniecības un arī citu mākslu noniecinātāju un badinātāju Puntuli! Tas ir kauns uzņēmējiem un zināma apliecība, ka tādi uz izstādēm neiet, grāmatas nelasa, dizains viņiem nav vajadzīgs.

progresīvais deģenerāts
progresīvais deģenerāts

Nez kuri ta ir jau apkakājušies? Kas interesanti šīs aptaujas eskādēesam pasūtīja? Kuri ta tagad tā norūpējušies par uzņēmējiem?

Romualds
Romualds

Bordān! Mēs ticam, tu vari vairāk! Tu vari apdzīt Reiru un būt pirmais no beigām!

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Jānis ir labākais no labākajiem. Tikai viņa darbošanās vairāk notiek ēnā, bez visādas tviterì sevis slavēšanas. Ir pieredze Trasta komercbankā ar rosiju, daudz kur citur legalizēšanā. Joprojām nav atmaskots. Tas par kauko liecina, ne?