“Konservatīvie” premjera amatam virza Bordānu; starp saraksta līderiem arī Juris Jurašs

Bordāns Jurašs

Partija “Konservatīvie” 14. Saeimas vēlēšanām par premjera amata kandidātu izvirzījusi partijas līderi un pašreizējo tieslietu ministru Jāni Bordānu, partijas preses konferencē ceturtdien paziņoja politiķis.

Starp “Konservatīvo” saraksta līderiem ir vairāki esošie Saeimas deputāti un ministri.

Bordāns vienlaikus būs gan partijas premjerministra amata kandidāts, gan Vidzemes vēlēšanu apgabala līderis. Tāpat Vidzemes apgabalā viens no “Konservatīvo” līderiem būs bijušais Saeimas deputāts Juris Jurašs.

Savukārt Rīgas vēlēšanu apgabalā “Konservatīvo” saraksta līdere būs tagadējā izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece. Zemgalē līderis būs labklājības ministrs Gatis Eglītis, kam sekos Saeimas deputāts Sandis Riekstiņš, Kurzemē – Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs Krišjānis Feldmans, kuram sekos Saeimas deputāts Uldis Budriķis.

Latgales vēlēšanu apgabala līderis “Konservatīvajiem” būs Balvu novada domes deputāts, tieslietu ministra padomnieks Aldis Bukšs, kam sekos Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Juris Rancāns.

14.Saeimas vēlēšanas notiks 1.oktobrī.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


19
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Laine
Laine

Jurīti , tev cietumā jāsēž , nevis Saeimā !

krams
krams

Smerdeļiem u nas počet!

krams
krams

Viens par otru smaržīgāki!

Edgars Nojs
Edgars Nojs

Patiesi, neesmu redzējis foto, kur Jurašs saplēstā telņaškā ar pārsietu galvu un granātu saišķi rokās metas zem krievu tanka …

Edgars Nojs
Edgars Nojs

Kā kļūt par Ukrainas kara varoni un nopelnīt valsts algu nākanakiem četriem gadiem?
Te īsa pamācība.
1. Ar pompu pamest savu darbu – jo – “es dodos aizstāvēt Ukrainu”
2. Aizbraukt uz Kijevu
3. Nofočēties par 200 grivnām Kijevā, neidentificējamas kamuflāžas tērpā ar Kalašņikova automātam līdzīgu priekšmetu rokās.
4. Nopublicēt reportāžu par tēmu – “Ukraiņiem ir grūti, bet viņi cīnās”
5. Nopublicēt reportāžu par tēmu – “Ukraiņiem vajadzīgi Rietumu ieroči”
6. Nofočeties kopā ar partijas līderi uz neidentificējama fona.
7. Nostāties saraksta priekšgalā Vidzemē.

Modris
Modris

Vai piedaloties trešo valstu karadarbībā viņam nav liegums vispār ieņemt jebkādus amatus valsts darbā. Ukrainā ļoti aktīvi darbojās Krievijas specdienesti un kas var pateikt, ka Juras nav sadarbojies. Tur ir notikušas tik daudz mīklainas lietas gan ar ieročiem, bruņojumu, gan finansēm. Un Jurasam visas tās korupcijas lietas ir tuvas. Pat Eiropas Savienības EK norāda uz tiesiskuma trūkumu un korupciju Latvijā.

Sviests kaut kāds
Sviests kaut kāds

Visu, ko varēji , esi savilcis vienuviet! Tiešām esi īpaši centies! Un ne jau taisnības vārdā.

Paija
Paija

atliek vien cerēt uz vēlētāju saprāta paliekām un kaut drusciņ domāt Varbūt biežāk vajadzētu atgadin’;at ar šuplinskas veiksmes stāstu un dižajām prāta spējām

mjā
mjā

nu par šiem balsot…. tas nu būtu pavisam dīvaini. Tad labāk par LKS

liberasti
liberasti

Piekrītu, ka “šie” ir padibenes, bet LKS nozīmētu neatkarīgas Latvijas iznīcināšanu

Spļāviens sejā
Spļāviens sejā

Dīvaini, ka paši sevi sauc par konservatīvajiem, kaut gan, cik atceros, tieši tā sauktie “konservatīvie” nobalsoja par viendzimuma ģimenēm vai ko tur, īpaši tam visam nesekoju, tā ka komentāros palabojiet. Galvenais ka Konservatīvie! Tas ir tas pats kas saviem vēlētājiem iespļaut sejā.

Orākuls
Orākuls

Popularitātes celšanai kāds deputāts nolika mandātu, lai it kā palīdzētu Ukrainai cīņā pret agresorvalsti. Sataisīja tur pāris publicitātes foto, vienu filmu, un lieta darīta. Pārējo laiku mierīgi nosēdēja frontes aizmugurē un Rīgas dzīvoklī. Viņa čoms, it kā kaut kāds ministrs, arī sataisīja vienu publicitātes foto Ukrainā. Tagad abi kā ērgļi dosies uzbrukumā par vēlētāju balsīm. Nožēlojami.

Skeptiķis
Skeptiķis

Nu, dižais orākul, kādos karos tad pats esi piedalījies? Laikam atkal taisi melno PR? Un kur tad pats esi bijis starplaikos starp dīvānā piršanu?

lieku reizi
lieku reizi

“orākuls” nav persona, drīzāk notikums. Šī gan diezgan izplatīta kļūda, bet tomēr

vēl vienu reizi
vēl vienu reizi

vispār jēdzienam “arākuls” ir vairākas nozīmes – gan persona, gan vieta, gan notikums. Bet to nezināt ir izplatīta kļūda, tas gan.

1.Seno Austrumu tautu, sengrieķu, seno romiešu mitoloģijā — dievības pareģojums, ko priesteris pasludina ticīgajiem, atbildot uz viņu jautājumiem.
2.Vieta (parasti templis), kur notiek pareģošana.
3.Dievība, arī priesteris, kas pareģo.

lieku reizi
lieku reizi

nu, nu, kur ta nu šo ņēmāt? ka tik nebūs no kādas vikipēdijas

Arvids
Arvids

Gaidi mani atkal mājās, tad , kad muļķi balsotāji sauks, ja nenošaus.

Internets
Internets

Viņš, joprojām, tur, bet tu savā dīvānā.

Edgars Nojs
Edgars Nojs

Ja reiz pameti Saeimu tad nelien atpakaļ. Karš Ukrainā vēl nav beidzies! Ja gāji karot tad karo līdz galam!