Bunkus ģimene aicina politiķus izvērtēt Gobzema atbilstību premjera amatam

Gobzems
Ekrānuzņēmums

Noslepkavotā maksātnespējas administratora un advokāta Mārtiņa Bunkus ģimene aicina valsts politiskās vides līderus izvērtēt premjera amata kandidāta Alda Gobzema (KPLV) atbilstību augstajam amatam.

Ņemot vērā, ka Latvijas Zvērinātu advokātu padome (LZAP) nolēma izslēgt Gobzemu no zvērinātu advokātu rindām un, it sevišķi, Gobzema turpmākus nomelnojošus izteikumus par nogalināto advokātu, Bunkus ģimene preses paziņojumā aicina valsts politiskās vides līderus izvērtēt Gobzema pārstāvēto vērtību un uzvedības atbilstību premjera amata standartiem.

“Gobzems daudzkārt ir atklāti nomelnojis nogalināto zvērinātu advokātu un pat pēc padomes lēmuma, turpināja agresīvus, faktos nebalstītus un godu aizskarošus izteikumus par Mārtiņu un Bunkus ģimeni kopumā. Gobzema reakcija uz LZAP lēmumu, mūsuprāt, parāda politiķa divkosību, saskatot it kā neētisku rīcību citos, bet savu rīcību, nomelnojot nogalinātu cilvēku, uzskatot par normālu,” norāda Bunkus ģimenes locekļi.

Ģimene uzskata, ka šādi uzskati neatbilst premjera amata kandidāta pārstāvēto vērtību un reputācijas standartam. “Premjera amata kandidātam ir jākalpo par politiskās kultūras labo piemēru, jāaizstāv tiesiskums valstī un ētikas vērtības. Gobzema kandidatūra ir pretrunā šiem nosacījumiem Latvijā un starptautiski sūta skaidru signālu, ka morāles un tiesiskuma vērtības Latvijā netiek ņemtas vērā nopietni,” norāda advokāta brālis Kristaps Bunkus.

Gobzems iepriekš vairākkārt nogalināto administratoru nosaucis par bandītu. Gobzems sociālajā tīklā “Facebook” vēl šonedēļ apgalvoja, ka viņa nākšana pie varas nozīmēs Bunkus shēmu atklāšanu, kur liela daļa gadījumu sadarbības saites ved tieši un galvenokārt advokāta Romualda Vonsoviča virzienā.

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
vēlētājsiespējams
vēlētājsiespējams

Fūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūu, nu beidzot kaut kas labs notiek arīLatvijāāāāāāa!Vienotība aiziet pa skuju taku, pa to pašu taciņu, pa kuru jau ir aizstaidzināta i tās virsvadonesolvitiņa ,Zemu paklanos jaunpupa kunga priekšā ,par to,ka viņa shēmas parādīja Gobzemam kas un kā jādara ar oikistu tēviem , parādīja ,kā jāiztīra Latvija no lepnības, uzpūtības, mantrausības ,varaskārības pārnemtiem shēmotājiem.Tauta to jau sen ir gaidījusi!AAPLAUSIAPLAUSI,APLAUSI nebeidz rimties .Cigāani parasti ”labiem”cilvēkiem novēl:”kaut tu lepns paliktu,Atiņ,tādēļ-attā visi paristi!tagad varat bučcccot rociņas savam labdarim-A atītim

Ra-saule, star lampiņām
Ra-saule, star lampiņām

Aicinu izvērtēt noslepkavotā Bunkus darbību Latvijā līdz slepkavībai!!!! Atveriet acis un tad arī sapratīsiet kādi bija BUNKUS pūkains advokāts, maksātnespējas administrators. Nekā personīga, bet tiešām vajadzētu izpētīt katru dienu un tad arī atradīsiet slepkavu.

erna
erna

Bandīta ģimenite? Kuri tad tie īsti ir kuri lūdz? Papus, mamma,sieva, brālis? Vai visi bandīti kopā? Kurš tad to lūgumu parakstīja?

vēlētājsiespējams
vēlētājsiespējams

Un Pavuts ,pūcīte un Papriks velti sit plaukstiņas,ka izjaukuši gan Bordānam ,gan Gobzemam ieņemt premjera vietu un veidot valdību. Atīstībai /Par arī netiks dota iespēja veidot valdību ,,jo arī viņi netiks atbalstīti.Un citu premjeru neticu ,ka arī atbalstīs,un gaidīsim jaunas vēlēšanas. Un kā mēs visi redzam,tad visbīstamākā no visām partijām ir A/P ,jo viņi ir tieši tie ,kuri ,nevis mēģina būt politiski atbildīgi ,bet tieši pretēji mēģina visu izjaukt ,un tas ir redzams no viņu izteikumiem presei . viņi ved intrigas pret bordānu ,pret Gobzemu ,un izliekas ,ka viņi nu būs tie īstie ,kas veidos valdību .Velti viņi cer ,… lasīt vēl »

Rita
Rita

Dace ,no šīs sugas , samaksā saviem viesnīcas vergiem par darbu ! Neeiejiet neviens pie šīs aferistes strādāt , pārbaudes laiku novērgosiet un jūs padzīs !

erna
erna

Gribētos vārdā zināt šī aferista Bunkusa ģimenes locekļus. Cik daudz viņu ir un no kādiem ienākumiem dzīvo. Kaut kāda bandīta ģimene, tā vietā lai sēdētu klusi kā peles, te vēl vaukst.
Varbūt jāliek pie kroņa maizes visa tā nelietīgā ģimenīte? Smerdeļi nelietīgie!

Daks
Daks

Lai ģimene nejaucas Latvijas politikā.

students
students

Šausmas……… mantkārīgi, mantrausīgi kustoņi