Vasaras otrajā pusē valdība plāno dažas nedēļas atpūsties

Jūlija izskaņā un augusta sākumā valdības darbā plānots dažu nedēļu pārtraukums, informējis Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) preses sekretārs Aleksis Zoldners.

Pašlaik paredzēts, ka regulārās Ministru kabineta sēdes varētu nenotikt 23. jūlijā, 30. jūlijā un 6. augustā. Vienlaikus Zoldners norādīja, ka tas var mainīties atkarībā no situācijas un nepieciešamības gadījumā var tikt sasauktas valdības ārkārtas sēdes.

Šādu praksi ar dažu nedēļu pārtraukumu valdības darbā ieviesa bijušais premjerministrs Krišjānis Kariņš (JV). Pērn 19.jūlijā Kariņš devās pusotru nedēļu ilgā atvaļinājumā. Tāpat brīvdienās devās arī vairāki ministri. Nākamā valdības regulārā sēde bija 8.augustā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

3 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
Klika
Klika
3 mēnešus atpakaļ

atpūsties no kā? No stambulisma un valsts stūrēšanas līdz kliņķim

Ho ho
Ho ho
3 mēnešus atpakaļ

Varēsiet kolektīvi praidu apmeklēt , ar prezidentu priekšgalā !

Inta
Inta
3 mēnešus atpakaļ

Pūšaties , droši pāris mēnešus , bez juns varam iztikt !