Saeimā atgriezies kovids – vai ir apdraudēta valdības apstiprināšana?

Ekrānuzņēmums no "LPV" video Facebook

Laiks, kad Covid-19 pandēmijas ierobežojumi skāra ikviena valsts iedzīvotāja dzīvi, spiestā kārtā mainot ikdienas paradumus, šķiet, visu atmiņā saglabāsies uz mūžīgiem laikiem – mainījās gan sadzīve, gan darba apstākļi. Arī parlaments un valdība jautājumus lēma attālinātā režīmā.

Taču tad ierobežojumi beidzās, ļaudis pamazām mēģināja atgūt saprātu un fizisko formu, ko bija krietni pabojājusi ilgstošā dirnēšana mājās, un arī deputāti valstiski svarīgos lēmumus pieņēma raugoties viens otram acīs parlamenta sēžu zālē.

Taču nu ir atskanējis pirmais trauksmes zvans, ka attālinātais darba režīms Saeimā varētu atsākties.

Saeimas deputāte Linda Liepiņa (LPV) platformā “X” publicējusi video, kurā stāsta, ka saņēmusi norādījumus parlamentā ierasties lietojot respiratoru, jo identificēta kā ar Covid-19 inficējušās personas kontaktpersona.

“Es nezinu, kāds ir mērķis, es nezinu, kāds izvērsīsies Saeimas darbs – kā izvērsīsies valdības apstiprināšana?! (..) Saeimu grib atkal pēc ļoti neilga laika nosēdināt attālinātā režīmā, iedarbināt atkal visu šo kovidmurgu?” dusmojas Liepiņa.

Spriežot pēc sociālajā tīklā Facebook “LPV” lapā šorīt ievietotā video, Liepiņa nav vienīgā, kurai piekodināts parlamentā ierasties lietojot respiratoru.

👉 Saeimā ir atgriezušās maskas….ko gan tas varētu nozīmēt?🤔

Posted by Latvija pirmajā vietā on Trešdiena, 2023. gada 13. septembris

Kā zināms, Covid-19 epidēmiju Pasaules veselības organizācija oficiāli nav apturējusi, jo saslimstība ar koronavīrusu joprojām izplatās dažādos pasaules reģionos, lai arī daudz mazākā apmērā nekā pirms gada. Taču ieteikusi valstu valdībām vakcināciju pret Covid-19 iekļaut rutīnas sabiedrības vakcinācijas shēmās.

Tāpat ir zināms, ka Latvija šonedēļ saņēmusi pielāgotās vakcīnas, kas iedarbosies pret jauno Covid-19 omikrona paveidu. 

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Pietuka Krustiņš
Pietuka Krustiņš

Redz kas notiek, kad čakarē valdību.

levitkucins
levitkucins

Vai jau sākas Vāgnera grupas specoperācija pret Latkrieviju?

kariņš no Delavēras
kariņš no Delavēras

Man jau begi redī. Konts ar Briseles bankā. Anifin kud hepen

pabriks
pabriks

Es sievu ar kinderiem uz germāniju pārcēlu

putjina pavārs
putjina pavārs

Mi padjerživajem eviku aļeksandrovnu

jaunrakstība
jaunrakstība

Es kjēkjī kjeksēju siljkjes.

Štjirļic no LPSR
Štjirļic no LPSR

Meirovica biedrības specoperācija pret buržāzisko LR.