Liepnieks par sabiedrisko mediju traci: Tā ir izmisušu cilvēku cīņa par savām labajām algām, ko privātajā sektorā viņi nespētu nopelnīt

“Tā ir valstiski svarīga problēma, ka mūsu sabiedriskos medijus vada neadekvāti cilvēki,” uzsver politisko procesu vērotājs, rakstnieks Jurģis Liepnieks TV24 raidījumā “Kārtības rullis”.

“Tā ir cilvēku grupas cīņa par savām pozīcijām un diezgan labajām algām, kādas privātajā sektorā viņi nekad nevarētu nopelnīt. Katru kritiku par sevi izlasot, viņi ir izmisumā, ka varētu zaudēt šo savu darbiņu un tad rīko šīs PR akcijas. Paklausieties, ko viņi prasa – viņi runā tikai par sevi. Viņi prasa lielāku neatkarību, vairāk naudas, lai gan jau tagad viņu budžets ir 40 miljoni EUR gadā, nekādu kritiku un nekādas kontroles.”

Vairāk skatieties video!

Visu raidījumu var noskatīties platformā XTV.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Dr.no
Dr.no

Well, es soliijos nekad sheit nerakstiit, jo mani komenti tika cenzeeti un izkrjopljoti. Labi, par to veel parunaasim. Bet tagad atbalstu Jurgji par visiem 100%. Preses briiviibai jaabuut.

Gada glezna
Gada glezna

Gan jau meitiņām ik pa brīdim nāk maskēta piešprice no Krievijas, tāpēc jau tā nekaunīgā prasība, lai raidījumi krievu valodā paliktu. Nespīd privātajā sektorā šādas iespējas. Kopumā par tām Krievijas piešpricēm varēja painteresēties arī drošības dienesti.

piešprice
piešprice

Par kādām piešpricēm Jūs runājat? Ja tādas būtu tad taču būtu tāds skandāls, kaut vai no opozīcijas partijām, ka varu atbalstošie mediji runā vienu, bet par naudu pārdodas un dara citu. Pie tam ir sankcijas, atlikušo naudas plūsmu uz/no Krievijas briesmīgi monitorē. Pat Krievijā strādājošajam TV kanālam “dozdj” kurš saņēma finansējumu no Rietumiem, un izplatīja rietumvalstu viedokli, pēc sanckciju uzlikšanas nācās pārcelties uz Latviju, lai varētu saņemt finansējumu un turpinātu darboties.

Gada glezna
Gada glezna

Izsaku līdzjūtību komentētājam. Īpaši attīstītajiem pateikšu priekšā: priekš kiberuzbrukumiem (ārvalstu dažādu biedru atbalstam) nauda netiek maksāta pa taisno no Krievijas budžeta.

Jefiņš
Jefiņš

Šobrīd mediji ir uztaisījuši informācijas pieņemšanas izplatīšanai monopolu un vēl bez budžeta prasa naudu par to.

Modrīte
Modrīte

Vai tad vajadzēja tik tieši teikt? Drostaliņas to uztvers kā vardarbību pret sievietē- zvaigžņu neatpazīšana un neizcelšana -tas taču pats zlatītākais vardarbības veids un Stambula te modra