Levits aicina Saeimu atsākt darbu klātienē

Egils Levits

Valsts prezidents Egils Levits aicina Saeimas deputātus jau tuvākajā laikā lemt par darbu klātienē.

Intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam “Rīta panorāma” Levits pauda, ka strādāšana attālināti parlamenta gadījumā pieļaujama “tikai ekstrēmā situācijā”.

Viņaprāt, “ekstrēmas situācijas tūlīt vairs nebūs”, tāpēc parlamentam jāatgriežas ierastajā darba režīmā. Valsts prezidents akcentēja, ka Saeima ir klātienes institūcija, kur “runāšanai caur ekrānu” ir tikai 50% efektivitāte. Tāpēc parlamentam ir jāvirzās atpakaļ uz darbu klātienē.

Levits jau tagad aicina deputātus iet strādāt klātienē, Saeimai kā autonomai institūcijai lemjot par sava darba organizēšanu.

Jau vēstījām, ka Saeimas koalīcijas deputāti līdz šim jau ir vairākkārt noraidījuši opozīcijas politiķu rosinājumus atgriezties klātienes darbā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar