Saeima noraida priekšlikumu parlamentam atsākt darbu klātienē

Saeima

Saeima šodien noraidīja opozīcijas priekšlikumu parlamentam atsākt darbu klātienē.

Lēmumprojektus par darba atsākšanu klātienē virzīja deputāti – Vjačeslavs Dombrovskis (R), Edgars Tavars (ZZS), Evija Papule (R), Viktors Valainis (ZZS), Didzis Šmits, Kaspars Ģirģens (R), Armands Krauze (ZZS), Jānis Vucāns (ZZS), Gundars Daudze (ZZS), Ēriks Pucens (R) un Romāns Naudiņš.

Lēmumprojekti bija iesniegti pirms nedēļas un divām ar domu, ka Saeima tos skatīs agrāk, tāpēc tajos bija norādīti jau pagājuši datumi, no kuriem sākt darbu klātienē.

Kā zināms, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA) pirms nedēļas izteicās, ka saslimstība ar Covid-19 strauji iet uz augšu, tāpēc esot jautājums, vai tieši šādā situācijā Saeimai būtu jālemj par darba atsākšanu klātienē.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar