Kariņš: Valdība turpmāk strādās attālināti

Krišjānis Kariņš

Premjerministrs Krišjānis Kariņš (“Jaunā Vienotība”) sestdien, 21. martā, savā “Twitter” kontā paziņoja, ka valdība turpmāk strādās attālināti.

Paziņojums laists klajā īsi pēc Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa izplatītā paziņojuma par pašizolāciju un inficēšanos ar Covid-19.

Kā norāda Kariņš, šobrīd tiek apzinātas “koalīcijas kolēģa” kontaktpersonas, kurām būs jāievēro Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) norādes.

“Koalīcijas darbs, tajā skaita Sadarbības sanāksmes un valdības sēdes turpmāk notiks attālināti, pilnībā nodrošinot valdības darba nepārtrauktību. Mums visiem – politiķiem un valsts pārvaldei – ir jāmaina savi ieradumi un jāpakārto darba procesi atbilstoši šobrīd ļoti svarīgajiem veselības aizsardzības noteikumiem. Saglabāsim mieru un turpināsim darbu. Kopā mēs to varam!” uzsvēra Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.

Ministru prezidents apliecināja, ka ir gatavs sekot mediķu un epidemiologu norādījumiem un nepieciešamības gadījuma veikt analīzes, ievērot pašizolāciju. K. Kariņš aicina visus koalīcijas partnerus, valsts pārvaldes darbiniekus ievērot epidemiologu norādījumus un ikvienu rīkoties atbildīgi sabiedrības veselības labā.

Latvijā ar Covid-19 saslimušo skaits līdz sestdienai, 21. martam, sasniedzis 124.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Vilks
Vilks

Varbūt jūs ārstēs arī attālināti.