JKP ir gatavi vadīt Ekonomikas ministriju -amatam piedāvā Gati Eglīti

Eglītis, Bordāns

Jaunā konservatīvā partija pauž gatavību vadīt Ekonomikas ministriju un ministra amatam virza Saeimas deputātu Gati Eglīti, Latvijas Radio sacīja partijas vadītājs, premjera biedrs Jānis Bordāns.

JKP gatava piedāvāt deputāta Gata Eglīša kandidatūru ekonomikas ministra amatam līdzās Nacionālās apvienības biedra Jāņa Vitenberga un uzņēmēja Pētera Šmidres kandidatūrām.

Attīstoties sarunām par portfeļu pārdali, JKP būtu kandidāti darbam arī Finanšu ministrijā un arī Iekšlietu ministrijā, norādīja Bordāns.

“Redzam, ka ļoti svarīgi ir stiprināt finanšu un ekonomikas nozari, un mums ir šādi piedāvājumi. Kamēr premjers nav izvirzījis plašāku amatu pārdali, tad šobrīd nav tikai ekonomikas ministra. Esam gatavi vadīt Ekonomikas ministriju, un mums ir kandidāts. Gatis Eglītis, manuprāt, ir viens no profesionālākajiem kandidātiem, kas varētu vadīt ekonomikas nozari,” uzsvēra Bordāns.

JKP līderis pirmdienas rītā pauda pārliecību, ka valdībai ir nepieciešams kapitālais remonts, un

Jaunā konservatīvā partija (JKP) ir gatava arī runāt par izmaiņām vairāku ministru amatos. 

JKP kā lielākajai koalīcijas partijai ir pirmā roka jaunu un jaudīgāku ministru izvirzīšanai, uzskata Bordāns.

Premjers  Krišjānis Kariņš (“Jaunā Vienotība”) iepriekš pauda cerību, ka kolēģi amatu pārdales procesu neievilks, jo tas radīs valstī neskaidrību, kas nav vajadzīga. 

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar