Eiropas Parlamenta vēlēšanās kandidēs 18 “Nacionālās apvienības” politiķi

nacionālā apvienība

No partijas “Nacionālā apvienība” (NA) uz Eiropas Parlamenta (EP) 2024.gada vēlēšanām kandidēs 18 politiķi, partijas kongresā svētdien, 10. decembrī paziņoja NA pārstāvji.

Līdzās Robertam Zīlem, Inārai Mūrniecei un Rihardam Kolam Eiropas Parlamenta vēlēšanās kandidēs arī Saeimas deputāti Edvīns Šnore, Ilze Indriksone un Jānis Grasbergs, kā arī bijušais zemkopības ministrs Kaspars Gerhards.

Tāpat kandidē virkne pašvaldību deputātu – Rēzeknes novada domes deputāte Ērika Teirumnieka, Rīgas domes deputāts Jurģis Klotiņš, Balvu novada domes deputāte Aija Mežale, Dienvidkurzemes novada domes deputāts Andris Jankovskis, Jelgavas novada domes deputāts Oskars Cīrulis, Saldus novada domes deputāts Roberts Sipenieks, kā arī Rēzeknes domes deputāts Jāzeps Korsaks.

Kandidātu vidū ir arī NA Rīgas nodaļas vadītājs, bijušais Saeimas deputāts Ģirts Lapiņš, uzņēmējs Andris Čuda, kā arī NA jaunatnes organizācijas pārstāvji Roberts Ozols un Atis Gridjuško.

Sarakstā ar pirmo numuru startēs Zīle.

Nākamās EP vēlēšanas paredzētas 2024.gada jūnija sākumā.

Patlaban Latviju EP pārstāv Andris Ameriks (GKR), Ivars Ijabs (AP), Sandra Kalniete (JV), Dace Melbārde (JV), Nils Ušakovs (S), Inese Vaidere (JV), Tatjana Ždanoka (LKS) un Zīle.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
hmm
hmm

Atkal Gerhards. Nevēlēšu par šitiem.

Jefiņš
Jefiņš

Reāli baz Zīles tur nav neviens kaut cik varošs un zinošs.