“Brāļiem Banāniem” Feldmanam un Eglītim piespriests administratīvais sods

Eglītis, Felmans Lildl atklāšanā

Pērn rudenī, kovidierobežojumu laikā, Latvijā pircējiem durvis vēra veikals “Lidl”. Lielās dienas rītā iedzīvotāji cerībā iepirkties lētāk vietu rindā centās ieņemt jau apmēram stundu pirms veikala atvēršanas, bet labklājības ministrs Gatis Eglītis (K) un viņa partijas biedrs Krišjānis Feldmans veikalā bija tikuši vēl pirms tā atvēršanas – kā lūgtie viesi. Un abu tās dienas pirmais tvīts bija “reportāža” no jaunā veikala – abi lustīgi pozēja pie veikala vitrīnas, bet bez tobrīd obligātajām sejas aizsargmaskām.

Tas radīja sašutumu sabiedrībā un pielipināja abiem politiķiem palamu “brāļi Banāni”, jo “Lidl” atvēršanas dienā veikals piedāvāja šo eksotisko augli iegādāties par ļoti lētu cenu, ko novērtēja, protams, gan pircēji, gan VIP personas.

Pēc tam gan abi “brāļi Banāni” jeb Saeimas deputāts Krišjānis Feldmans un labklājības ministrs Gatis Eglītis publiski taisnojās par pozēšanu bez sejas maskām – ka tas bijis tā dēvētajā “zaļajā zonā”, Valsts policija tik un tā pēc rakstnieka un publicista Lato Lapsas iesnieguma saņemšanas uzsāka administratīvā pārkāpuma izmeklēšanu. Tagad tā ir pieņēmusi lēmumu piemērot abiem “brāļiem Banāniem” administratīvo sodu, vēsta pietiek.com.

Kas toreiz notika, var izlasīt šeit: JKP ministrs un deputāts lepni pozē lielveikalā, neievērojot pašu noteiktos drošības noteikumus – Puaro.lv

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Pensionārs
Pensionārs

Iespējams, ka intīmpreču tirgotāji uzķers ideju un piedāvās klientiem jaunu produkciju – banānveida mākslīgo peni ar nosaukumu ”Deputāts”, iespējams, pat ar attēlos redzamo censoņu bildēm. Tā būtu gan laba reklāma deputātiem, gan palielinātos intīmpreču noiets.

Jēcis
Jēcis

Redzams, ka tur citi arī ir bez maskām. Vai tos sodīja? Sodam jau jābūt vienādam,ne tā?

Ai Ai
Ai Ai

Ceru ka šos klaunus neievēlēs. Viņu vadmotīvs ir nauda, nevis morālās vērtības vai sabiedrības intereses. Arī intelekts nav neko īpašs… Drīz viņi kļūs par mantkārīgiem resnīšiem.

Banāns 1
Banāns 1

Nemuldi! Mani neinteresē nauda, bet gan labumi, ko par to var iegūt!

rollo
rollo

Varbūt viņa partija jāpārsauc par KONSERVĒTO BANĀNU PARTIJU?

Latvietis
Latvietis

Man sevišķi interesē kā veicas tiesu izpildītājam kurš nozaga sirmgalvei ļoti vērtīgu īpašumu. Drīz pēc tam kad policija pēc tiesu izpildītāja lūguma sirmgalvi izmeta no mājām viņa nomira. Vai tiesu izpildītāju jau atjaunoja darbā, vai izmaksāja kompensāciju par piespiedu dīkstāves laiku?

Vāciets
Vāciets

Vienam banānam gan ģīmis gan uzvärds tāds žīdisks.