JKP ministrs un deputāts lepni pozē lielveikalā, neievērojot pašu noteiktos drošības noteikumus

Eglītis, Felmans Lildl atklāšanā

Veikalu “Lidl” atklāšana ceturtdienas rītā raisīja smaidus sejā un satrauktu kņudoņu pakrūtē ne tikai valsts iedzīvotājiem, kuri cerībā iepirkties lētāk vietu rindā centās ieņemt jau apmēram stundu pirms tirdzniecības vietas atvēršanas pulksten astoņos, bet acīmredzot arī labklājības ministram Gatim Eglītim un viņa partijas biedram Krišjānim Feldmanam, kuru pirmais tvīts šorīt bija nevis par negulētajā naktī izdomāto risinājumu, kā palīdzēt mediķiem krīzē Covid-19 pacientu aprūpē, bet gan par ierašanos jaunajā veikalā.

Abi politiķi K.Feldmana publicētajā pašbildē izskatās ar dzīvi apmierināti, labi paēduši un smaidīgi, turklāt bez sejas aizsargmaskas, kas, kā zināms, šobrīd ir obligāts noteikums, apmeklējot veikalu. Bet, acīmredzot, epidemioloģiskie noteikumi saistoši ir visiem citiem, tikai ne šiem politiķiem.

Interesanti, ka par šādu epidemioloģiskās drošības noteikumu pārkāpumu ir administratīvi sodīti neskaitāmi valsts iedzīvotāji. Turklāt sodīti ne tikai par atrašanos sabiedriskā vietā – veikalā – vispār bez maskas, bet pat par to, ka tā ir nepareizi uzlikta.

Tad nu pats no sevis raisās jautājums – vai nu ir jāsoda arī šie divi JKP biedri, vai jāanulē noformētie administratīvā pārkāpuma protokoli visiem tiem valsts iedzīvotājiem, kurus VP darbinieki ir pieķēruši veikalos, neievērojot noteiktos epidemioloģiskās drošības noteikumus. Un jāatdod iekasētā soda nauda. Tā sacīt – viens likums visiem. Vai tomēr nē?

Patiesības labad jāsaka, ka Feldmans vēlāk turpat tviterī skaidro, ka pasākums bijis “zaļajā režīmā”, kur sejas aizsegi neesot jāvalkā. Pat ja tā, tad valsts amatpersonām, kuras strikti iestājas par “epidemioloģisko drošību”, šādu fotogrāfiju publicēšana, kurā paši atrodas strīdīgā situācijā bez piesargāšanās līdzekļiem, ir mazākais nepiedienīga, jo ne katrs izlasīs vēlāko skaidrojumu. Taču daudz aktīvāku sabiedrības sacensību asprātībā izpelnījās Feldmana divdomīgā piebilde pie sava tīksmiņa – “jau strādājam”.

Par šo pārkāpumu publicists Lato Lapsa jau uzrakstījis policijai iesniegumu ar aicinājumu – stingri sodīt nekauņas.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
gf
gf

ak tas jau atkal bezkompromisa tiesiskums… :)

Bezkompromisa vīri
Bezkompromisa vīri

Brāļi Banāni

Skolnieciņš no svētmeža
Skolnieciņš no svētmeža

Nemanot ir iestājies ilgi gaidītais rudens. Rudens ir ražas laiks, kad cilvēki novāc pavasarī sēto un vasarā kopto ražu, un gatavo krājumus ziemai. Šajā laikā mēs apjūsmojam visu to, ko Dabas Māte mums ir dāvājusi. Mēs izbaudām Dabas Mātes svētību. Diemžēl šo svētīgo ražas laiku aizēno kroņvīrusa pandēmija. Nelūgtais Covid-19 (kovid-19) vīruss ilgstoši mums neļauj pilnvērtīgi dzīvot. Lai atgrieztos pie ierastās dzīves, iesaku ikvienam Latvijas iedzīvotājam vakcinēties! Pašlaik vakcinācija pret Covid-19 (kovid-19) vīrusu ir vienīgā iespēja atgriezties pie ierastās dzīves. Nezaudēsim ticību Dabas Mātes varenībai, vakcinēsimies un dzīvosim drošībā! Iedegsim gaiši zaļu svecīti uz galda par godu Dabas Mātei. Uzvilksim… lasīt vēl »

Jānis
Jānis

Puaro var aizvērties,jo nav piefiksējuši CIKOS tas uzņemts!!!

motorhead 1916
motorhead 1916

Tu domaa – pirms riita seksa vai peec? ;-)

drons
drons

JKP. Nekādu kompromisu. Darām kā gribam.

Anna
Anna

Tāpēc jau nevar pieņemt stingrākus ierobežojumus, jo nebūs, kas lētos banānus izpērk.

Monika
Monika

Divi muļķīši aizskrēja pēc lētiem banāniem , bet tie taču no JKP!

Maigurs
Maigurs

Andrej
Varēji jau nebūt tik kautrīgs un Juri Jurašu arī uzaucināt…

maisss
maisss

Citā portālā rakstīt ka neviens cits kā tāds Lapsa jau uzrakstījis iesniegumu policijai.

Slava Tam
Slava Tam

Ikdienas visatļautība- marģin’āļu basotājiem jau patīk kā pofigisti izpaužas. Civilizētās zemēs šāds foto būtu amatpersonu un politiķu karjeras beigas, bet ne taču pe mums- pilnīgā bezkompromisa tiesiskumā! Aleluja!