Bordāns paziņo par “Konservatīvo” valdes lēmumu atkāpties

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns trešdienas pēcpusdienā publicējis tvītu, kurā paziņo par “Konservatīvo” valdes pieņemto lēmumu atkāpties.

Līdz šim valdes priekšsēdētājs bija Bordāns, valdē darbojās Krišjānis Feldmans, izglītības ministre Anita Muižniece, bijušais parlamentārietis Juris Jurašs, labklājības ministrs Gatis Eglītis, Rīgas domes deputāte Linda Ozola, satiksmes ministrs Tālis Linkaits.

Kā zināms, vakar atkāpās partijas Kustība “Par!” valde, uzņemoties atbildību par sliktajiem 14. Saeimas vēlēšanu rezultātiem. Valdes locekļi turpinās pildīt savus pienākumus līdz ārkārtas kongresam, kas tiks sasaukts 3. decembrī. Ārkārtas kongresā tiks ievēlēta jauna valde, jauns priekšsēdētājs un pieņemti lēmumi par partijas stratēģiju nākošajiem četriem gadiem.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Crab
Crab

Mani vecāki par viņiem 2018 gadā nobalsoja tāpēc ka “Konservatīvie”, bet tad viņi pieņēma to *idaru likumu un pazaudēja konservatīvos vēlētājus

Freijs
Freijs

Te arī kolektīvais suicīds nepalīdzēs- bet proletāriešu revolucionārās idejas ir mūžīgas! Nākošreiz jāmēģina vismaz Rubika idejas piesaistīt un tad ar Norbu Aļfredovnu – atkal uz barikādēm!

Apinis
Apinis

Es laikam vienīgais par Jums nobalsoju, viss vēlēšanu iecirknis novaidējās.

Juris Durašs
Juris Durašs

Gļēva rīcība. Ja nav vara, tad var atmest izjātu partiju citiem, bet Jānis Mordāns līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām būs jau nodobinājis jaunu partiju un kā “jauns politiķis” no “jauna politiska spēka” muldēs kaut ko par “”bezalternatīvo tiesiskumu”!

Līdzjūtīgais
Līdzjūtīgais

Va ta brāļi banāni ari tur būs?

progresīvie deģenerāti
progresīvie deģenerāti

Laimīgu taciņu. Tag mēs turpināsim ļeņina iesākto cīņu ar buržujiem

LIEMENIS
LIEMENIS

TAK ARĪ VIŅA AUKLĒTIE NELIETĪGIE TIESNEŠI UN ZTI VĒL PALIEK IERINDĀ.
NEVIENS NAV AIZMIRSTS, NEKAS NAV AIZMIRSTS. KRETĪNI BŪS MŪŽIGI MŪŽOS.