Partijas “Kustība PAR” biedru rindas strauji kļūst arvien šķidrākas

Lolita Čigāne
Saeimas deputāte Lolita Čigāne publiskā paziņojumā savā blogā pavēstījusi, ka izstājas no partijas “Kustība “Par!””.
Politiķe gājusi to pašu taku, kuru pirms viņas ieminuši vairāki citi “parieši” –  jau februārī no partijas “Kustība PAR” izstājās Saeimas deputāti Andrejs Judins un Aleksejs Loskutovs, viņiem sekoja arī Ints Dālderis.
Savā paziņojumā Čigāne skaidro, ka vien pērn izveidotās partijas “Kustība “Par!”” lielākais izaicinājums bijis pārvarēt “politiskās komunikācijas biklumu”, kas nav izdevies.

Viņa norāda, ka “pēdējā pusgadā plašāka sabiedrība dzirdējusi par uz vienas rokas pirkstiem saskatāmiem “Par!” politiķiem, lai gan partijā ir daudz lielisku, profesionālu, dedzīgu cilvēku, no kuriem daudzi būtu pelnījuši daudz aktīvāk veidot Latvijas politisko domu”.

Tieši “iedvesmotie biedri” bijis galvenais iemesls, kāpēc Čigānei pēc partijas valdes aicinājuma atstāt “Vienotības” frakciju Saeimā vai arī izstāties no partijas, izšķiršanās bijusi grūta, teikts paziņojumā.

“Esmu ievēlēta Saeimā no “Vienotības” saraksta un apzinos, ka tikai savstarpējā sadarbībā ir iespējams kaut ko panākt, tāpēc tieši šobrīd tālāk šķaidīt “Vienotības” frakciju nebiju gatava. Vienlaicīgi apzinos, ka tuvākajā laikā otra tāda politiska partija ar tādu komjauniešu štampu neietekmētu trīsdesmit un četrdesmitgadnieku paaudzi, kuras tik ļoti pietrūkst Latvijas šodienas politikā, vairs neizveidosies,” raksta politiķe.

Komentējot “pariešu” kongresa lēmumu veidot apvienību ar “Latvijas attīstībai”, Čigāne pauž, ka tas būs “cits “Par!””.

Čigāne otrdien nosūtījusi “Kustības “Par!”” valdei iesniegumu par izstāšanos.

Politiskā partija “Kustība “Par!” tika nodibināta pērn augustā. Tās valdē tika ievēlēts arī Dālderis un Viņķele.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar