Šlesera partijas atbalstītāji vienojas protesta akcijā pret “Vienotību”

Foto: LPV Facebook

Saeimas opozīcijas partijas “Latvija pirmajā vietā” rīkotā protesta akcijā “”Vienotības” valdības gāšanai” pie Brīvības pieminekļa sestdien, 26. augustā, pulcējās daži simti domubiedru. Partijas līderi uz pieminekļa pakāpieniem pauda kritiku par demogrāfija, izglītība un citām nebūšanām Latvijā.

Daudzi protestētāji bija tērpti sarkanos kreklos ar uzrakstu “Atlaist Saeimu”. Brīžiem sanākušie kopīgi to skandēja arī kā saukli. Dažiem rokās plakāti ar uzrakstiem “Atdodiet mūsu elektrību”, “Pietiek šķelt tautu”, “Nē parādniekiem uz tautas rēķina” un citiem.

Es vēlos pateikt paldies katram, kas šodien ieradās! 🙌🏽❤️🙌🏽 Latvija pirmajā vietā

Posted by Maija Armaneva on Sestdiena, 2023. gada 26. augusts

No tribīnes partijas līderis Ainārs Šlesers kritizēja valdības lēmumu Krievijas pilsoņiem likt kārtot valsts valodas pārbaudījumu. Tāpat Šlesers kritizēja iespējamos plānus pieņemt Stambulas konvenciju, piesaucot vecāku problēmas sūtīt bērnus uz kino, kur demonstrējot filmas pret tradicionālajām vērtībām.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
RPal
RPal

Viens no trijiem AAA. Vienreiz jau tika pie šprices…

Uldis
Uldis

Un? Kas bija toreiz sliktāk nekā ir tagad?

a@a.lv

Šlesers labi pārņemis Trumpa un citu populistu agresīvo aģitēšanu, un tā diemžēl labi nostrādā. Trākakais jau ir tas, ka aiz viņa stāv vēl neizdevīgākas Latvijai ilgtermiņā intereses no Austrumu kaimiņiem. Bet tā jau tas strādā, aizbildinies ar X lai pats varētu pēc tam pārņemt X kontroli un vēl vairāk slauktu vēlētājus. Redzēsim ka šitam ies vēlēšanās un vai esošā koalīcija neiekāps Klintones kļūdainajā uzskatā ka šitas ir tikai nenozīmīgs troksnis.

Dirty money
Dirty money

Fotográfijás uzreiz redzams, kuram nav pilns rubulis vai kur’s atbalsta valsts izzag’sanu

putinkuce
putinkuce

Šlesers punci uzaudzējis.

Suņanagla
Suņanagla

Viņus visdrīzāk nopirkusi pati Vienotība, jo ja protestē autsaideri, tad visdrīzāk tas pret ko tādi protestē nav to pelnījis.