ZZS aicina skaidrot Kariņa fotogrāfa lietderību

Saeimas Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) deputāti aicinājuši Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV) skaidrot valsts līdzekļu izmantošanu, algojot fotogrāfu.

ZZS norāda, ka nākošajā nedēļā plānots apstiprināt likumprojektu “Par valsts budžetu 2023.gadam un budžeta ietvaru 2023., 2024. un 2025.gadam”, kurā daudzām nozarēm, tai skaitā veselības aprūpei un izglītībai, paredzēts nepietiekams finansējums. ZZS ieskatā, esot svarīgi zināt, kā tiek plānoti valsts pārvaldes izdevumi, tostarp premjera biroja.

Sociālajos medijos rezonansi guvusi informācija, ka Ministru prezidenta birojā darbu uzsācis jauns darbinieks – fotogrāfs, norāda ZZS.

ZZS lūdz skaidrot, kāds ir Ministru prezidenta biroja kopējais budžets un kāds finansējums 2023.gadā ir paredzēts fotogrāfam.

Tāpat ZZS vaicā, vai ir vērtēta lietderība, pieņemot darbā Ministru prezidenta fotogrāfu, kādi bija argumenti, lai šādu darbinieku iekļautu premjera birojā. Kā arī lūdz informēt, vai tika organizēts publisks konkurss, izvēloties kandidātu fotogrāfa amatam.

Vienlaikus ZZS interesē, kā iepriekš tika nodrošināta Ministru prezidenta darbības atspoguļošana foto formātā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Van Helsing
Van Helsing

Es teiktu, ka fotograafs varbuut vajadziigs, lai nokjertu kadru, kuraa shis neizskataas peec psihenes pacienta. Pagaidaam neizdodas. Tas, protams, tikai taads viedoklis.

Drūmi
Drūmi

Nekaunīgs mums tas kariņš

Evika
Evika

Kariņam nevis fotogrāfu , bet psihiatru vajag !

psihiatre vaira
psihiatre vaira

Sievietēm labākais psihiatrs ir frizieris. Kariņam – fotogrāfs

nadježda krupskaja
nadježda krupskaja

Sovaku laikos visi fotogrāfi bija čekas aģenti

Domburiņš
Domburiņš

Vaig vai nevaig jāprasa galvenajam latviešu propagandistam Markam Feiginam

lībiešu virsaitis marks feigins
lībiešu virsaitis marks feigins

Es kā Serbijas aizstāvis, varu pateikt, ka jo mazāk fotogrāfu jo labāk