TM valsts sekretārs Raivis Kronbergs kļūs par ZM valsts sekretāru; viņa vietā – probācijas dienesta vadītājs Papsujevičs

Valdība atbalstījusi līdzšinējā Tieslietu ministrijas (TM) valsts sekretāra Raivja Kronberga pārcelšanu uz līdzvērtīgu amatu Zemkopības ministrijā.

No 31.decembra Zemkopības ministrijas (ZM) valsts sekretāra amats būs vakants, jo Dace Lucaua, kura to ieņem kopš 2007.gada, dosies pensijā, valdību informēja zemkopības ministrs Kaspars Gerhards (Nacionālā apvienība).

Viņas vietā ZM valsts sekretāra amata pienākumus no 3.janvāra uzņemsies līdzšinējais TM valsts sekretārs Raivis Kronbergs. Iepriekš gan tieslietu ministrs Bordāns bija iecerējis, ka Kronbergu nozīmēs par Patentu valdes direktoru.

TM skaidroja, ka Kronbergs bijis Tieslietu ministrijas valsts sekretāra amatā no 2014. gada. Viņa pārcelšana citā amatā plānota, ņemot vērā Kronberga ilgstošo profesionālo pieredzi valsts pārvaldē.

Savukārt Kronberga vietā – Tieslietu ministrijas (TM) valsts sekretāra amatā – nozīmēts Valsts probācijas dienesta vadītājs Mihails Papsujevičs. Viņš šos pienākumus uzņemsies no 1. janvāra.

Gan Papsujevičs, gan Kronbergs piekrituši rotācijai.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
jēkaps urīnstraume
jēkaps urīnstraume

Jānomaina visi latvieši vadošos amatos, jāatstāj tik kādi lohi un pičuki un protams leilas

natura
natura

uz mežu, uz mežu , uz mežu malku zāģēt….