“Sejas izteiksme tāda, it kā atrastos 15. troļļukā uz Ķengragu” – ironizē par Kariņu “parastu ļaužu” lidmašīnā

Ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV) manīts un iemūžināts “parastu ļaužu” avioreisā. Ko par domā par šādu pārvietošanos, var spriest pēc viņa sejas izteiksmes.

Ar attēlu “Facebook” dalījusies opozīcijas deputāte Linda Liepiņa (LPV), un tas strauji kļuvis populārs. Cilvēki turpina ar to dalīties, paužot zobgalīgus komentārus.

“Nolaidās uz zemes?”, “Nabadziņš. Sejas izteiksme tāda, it kā atrastos 15. troļļkā uz Ķengaragu, kur blakus sēž Lolitas tante ar pilnu ķeseli svaigām zivīm,” smej komentētājs.

Vēl kāds ir pārliecināts, ka tā ir tikai izrādīšanās: “Tas jau tikai pakazukai (izrādīšanās dēļ-red.) vienu reizi, pēc tam jau būs bizness klase.”

Kāds raksta, ka arī manījis Kariņu lidojam biznesa klasē: “Viņš biznesa klasē lido, vismaz tai reizē, kad es no Vācijas lidoju, bet, jā, izskatījās galīgi nelaimīgs.”

Un tas tiešām ir neparasts skats. Kā atceramies, skandālu izraisīja pašreizējā ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa Ministru prezidenta amata laikā vadīto delegāciju veiktie speciālie avioreisi no 2021.gada līdz 2023.gada septembrim, kas tika apmaksāti no mūsu – nodokļu maksātāju kabatām. Atbilstoši Valsts kancelejas apkopotajai informācijai tie izmaksājuši 613 830 eiro.

Laiki mainās.

Posted by Linda Liepina on Ceturtdiena, 2024. gada 11. janvāris

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
bosiks
bosiks

Tāds pat vannā iet ar glābšanas vesti, bet citus bez nekā sūta okeānā peldēt uz tur nezin kur.

Jeblonskis
Jeblonskis

Ko ta viš sūta, un kurp?

ēde
ēde

“kaimiņš 2.0” – tas arī kameru visur bāza – beidza kā jau tādam pienākas
bufetniecei bišķi žults izlija
jā, un nefanoju ne par pasažieri, ne foto autoru

ērce
ērce

Tas ka Kariņš “iefīrēja” lembergiešus-padomiešus atpakaļ valdībā ir nepiedodami.

Atgādinājums
Atgādinājums

A: Par ko TU balsoji? Visi “ne-padomieši”?
B: Kas vainas Lembergam?

no Laukiem
no Laukiem

Mēs ciest nevaram Kariņu.

no pilsētas
no pilsētas

Ej tad izguli dzērumu

Atgādinājums
Atgādinājums

Par ko balsojāt?

paskaidrojums
paskaidrojums

Katrs Latvijas patriots zina par ko balsot un par ko nebalsot.

šķēle
šķēle

Neko īpašu sejas izteiksmē nesaskatu. Ja grib ieņirgt par Kariņu, tad var rakstīt viskautko. Nez, kāda tad sejas izteiksme parastajiem mirstīgajiem parastā lidmašīnā? Laime ekstāzē??

Krišs Frišs
Krišs Frišs

Piekrītu. Iespējams, ir pat iesnaudies. Galu galā būtu tak stipri nejaukāk, ja šis tur, teiksim bolītu acis un rādītu mēli…. ;-)