Pūce taisnojas: “Mana komunikācija ar Māri [Mičerevski] bijusi jokošanās un apcelšanās”

Juris Pūce

Nākot klajā ziņai, kas vedina domāt, ka Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (“Attīstībai/Par!”) vēlētos dzīvot uz nodokļu maksātāju rēķina, kas izriet no RD deputāta Māra Mičerevska vakar teiktā LTV raidījumā “1:1” (par to lasiet ŠEIT), šorīt politiķis publicējis ierakstu “Twitter”, kurā noliedz centienus iegūt Rīgas bezmaksas pašvaldību autostāvvietu caurlaidi.

Ministrs, acīmredzot, pēc dabas ir īsts joku plēsējs, jo Mičerevskim nosūtītā ziņa WhatApp esot bijis vien joks – viņš tādas caurlaides nelietojot un arī iegūt tādu sievai neesot centies. Un vispār – ministra komunikācija [ar padomnieku Mičerevski] esot pamatā bijusi vien jokošanās un apcelšanās.

Iespējams, ka mūsu humora izjūta pieklibo, jo ministra Pūces WhatsApp ziņas saturs nešķiet jokošanās. Un ko par to domājiet jūs, cienījamie lasītāji?

Skandāls ap bezmaksas caurlaidi VARAM ministram raisījis plašu sabiedrības rezonansi, par to ieinteresējies arī Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā minēto tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Joks
Joks

Mums ir joku ministrija? Varbūt arī par ATR tikai pajokoja?

Inese
Inese

pūce-hameleons…

Edgars
Edgars

Tad , joka pēc , varēji paprasīt kādu tualetes papīra paku no Rīgas Domes !

Art
Art

Fui, kā pūce sevi apkakāja