Mičerevskis: Pūce prasīja paņemt viņam bezmaksas caurlaidi autostāvvietai

Juris Pūce

Partiju “Latvijas Attīstībai” pametušais Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis LTV raidījumā “1:1” nolasīja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra, partijas “Latvijas attīstībai” un partiju apvienības “A/PAR!” valdes priekšsēdētāja Jura Pūces sūtītu īsziņu, kurā viņš prasa sagādāt viņa lietošanai ‘Rīgas Satiksmes” autostāvvietas bezmaksas caurlaidi.

Jau nākamajā dienā pēc Rīgas domes vēlēšanām Mičerevskis, kurš strādāja par ministra Pūces padomnieku komunikācijas jautājumos, no viņa saņēmis īsziņu: “Klausies, tev būs viens uzdevums Rīgas domē no manis personisks! Tev būs tomēr tā auto “Rīgas satiksmes” caurlaide jāņem.”

Mičerevskis Pūcem jautājis, vai caurlaide nepieciešama viņam, un ministrs atbildējis apstiprinoši, piebilstot, ka iepriekš “kādu laiku” izmantojis partijas biedra, Rīgas domes deputāta Andra Bačkura (LA), bet pēc tam – Rīgas domes pagaidu administrācijas pārstāvju sagādāto caurlaidi.

“Es vienkārši domāju, ka, ja arī šādās mazās lietās tiek izmantota politiskā ietekme, tad man bail iedomāties, kas notiek lielās lietās, piemēram, Rīgas domē, kur arī visu laiku tā kā tika tēlots, ka pagaidu administrācija netiek kontrolēta no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas. Ja jau no pagaidu administrācijas varēja dabūt šo caurlaidi, tad es domāju, ka tur ne tikai tādas vien lietas varēja tikt bīdītas cauri,” pieļāva Mičerevskis.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā minēto tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar