PROGRESĪVO Zane Pūpola uzskata Izraēlu par teroristisku valsti

Rīgas domes deputāte Zane Pūpola

Rīgas domes deputāte Zane Pūpola, kura pārstāv frakciju “Progresīvie”, platformā “X” publicēja ierakstu, ka Izraēla esot teroristu valsts. Viņas ieraksts radījis sašutuma vētru sabiedrībā – kā deputāte var atļauties šādi izteikties?

“Izraēla un Krievija ir teroristu valstis, kas iebrūk citās valstīs. Tas ir ļoti vienkārši, ja cilvēks nav rasists,” rakstīja Pūpola.

Zanei Pūpolai piekrīt ari citi “Progresīvo” aktīvisti, piemēram, Selma Levrence, norādot, ka Izraēlas triecienos bojāgājušie 182 indivīdi ir civiliedzīvotāji, pilnībā ignorējot faktu, ka Izraēlas triecieni pa Hezbollah teroristu noliktavām, tikšanās vietām, dzīvesvietām un citiem ar teroristiem saistītiem mērķiem ir vērsti nevis pret civiliedzīvtājiem, bet pret teroristiem, kas īsteno terorakcijas un uzbrukumus Izraēlas teritorijai un pilsoņiem.

Izraēlas vēstniecība Latvijā jau paudusi nožēlu par Pūpolas un pārējo viņas “Progresīvo” domubiedru izteikumiem.

“Žēl redzēt paziņojumus, kuri simpatizē Hezbollah teroristiem un tai pat laikā vēršas pret Izraēlu, kura sevi aizsargā no šīs teroristiskās organizācijas. Šādu nepamatotu, morāli kļūdainu salīdzinājumu veikšana un bīstamas dezinformācijas izplatīšana ir nepieņemama,” teikts vēstniecības kontā platformā “X” ierakstā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

13 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
veļasmājas sanitārs
veļasmājas sanitārs
2 d. atpakaļ

Smaids liecina, ka tūlīt būs kas vēl …

turlais
turlais
2 d. atpakaļ

ANO 24 septembra balsojums apstiprina viņas vārdus. Viedierīču spridzināšana ir atzīta par starptautisku teroraktu. Tāpat Izraēlai gada laikā jāpamet kopš 1967 gada okupētās teritorijas gada laikā – 124 valstis par,14 pret, 42 atturās. Rinkēvičs balsoja par. Tāpat Izraēlas armija iekļauta melnajā sarakstā attiecība pret bērniem. Viss lasāms ANO mājaslapā.

mossad
mossad
4 d. atpakaļ

Šito feisu vajag paturēt atmiņā kā teroristus atbalstošu.

Seniors
Seniors
4 d. atpakaļ

…kurš ar kāju pirmais sitis, kurš gar zemi pirmais kritis… Hesbolla iebruka un nolaupīja Izraēlas pilsoņus un tagad par vēlmi tos atgūtIzraēlu sauc par teroristu. Idiotisma kalngals un tāda vēl ir RD deputāte?

turlais
turlais
4 d. atpakaļ
Reply to  Seniors

Jūs varbūt jaucat Hezbolla Libānā ar Hamās okupētajā Gazā – karti esat pētījis? Vai zināt, ka palestīnieši dzīvo aiz 7 metrus augsta žoga, kurš nostiepts ar dzeloņstieplēm un ložmetējiem?

pauze
pauze
4 d. atpakaļ

Pa’\svaldība… deputāte… un vēl marģināle. vai te kāds jaunums pašizpausm;es? Sieviete’m ir tiesības izpausties

F I F A
F I F A
4 d. atpakaļ

Un vispār – kāda vella pēc tie žīdi piedalās EIROPAS čempionātā futbolā?

SDR
SDR
4 d. atpakaļ

“Izraēlas triecieni pa Hezbollah teroristu noliktavām, tikšanās vietām,
dzīvesvietām un citiem ar teroristiem saistītiem mērķiem ir vērsti nevis
pret civiliedzīvtājiem, bet pret teroristiem” Bet kad Krievija burtiski tieši to pašu dara Ukrainā, arī nevis pa civilajiem, bet civilajās ēkās un skolās izvietotajiem armijas punktiem veic triecienus, tad šie paši cilvēki kuri šodien aizstāv Izraēlu stāsta ka Krievija ir teroristiska valsts un uzbrūk tieši civiliedzīvotājiem. Telegram kanālos paši ukraiņi saliek video no notikuma vietām, kur var redzēt kā glābēji no drupām velk ārā cilvēkus armijas formas tērpos. Dubultā morāle visā krāšņumā.

Real warfare
Real warfare
4 d. atpakaļ
Reply to  SDR

Tak neklausies tos durakus. Pirmkārt, Krievijai nav nekādas jēgas pletēt pa civilajiem. Kapēc gan? Raķetes dārgas. Otrkārt, visi tie stulbie meli…. pirms pāris nedēļām ziņoja par milzīgu Krievijas raķešu triecienu, bijušas 180 raķetes. Gājuši bojā 7 (!) civiliedzīvotāji. Te tak skaidri redzams, ka mērķis NAV civilie. Citādi nevaru šo fenomenu izskaidrot ;-)

Inquisition
Inquisition
4 d. atpakaļ

So what? Es to VISPĀR neuzskatu par valsti ;-)

ccnn
ccnn
3 d. atpakaļ
Reply to  Inquisition

ko tieši – vai Izraēlu, kas ir mākslīgi uz citu tautu zemes veidota????

Inquisition
Inquisition
2 d. atpakaļ
Reply to  ccnn

To pašu. Tas Māršala plāns nebija labs. Tomēr mani priecē fakts, ka šiem tur naftas NAV, tak jau kaut kas ;-)

derdz
derdz
4 d. atpakaļ

kam ticet!