Nacionālā apvienība pieprasa Golubevas demisiju, pretējā gadījumā gatava pamest valdību

Marija Golubeva
Foto: Valsts kanceleja

12.maijā Nacionālās apvienības Saeimas frakcija un valde lēmusi pieprasīt Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam (JV) atbrīvot no amata iekšlietu ministri Mariju Golubevu (A/PAR) saistībā ar situāciju 9. un 10.maijā.

“Tas, ko 9. un 10.maijā ikviens Latvijai lojāls cilvēks bija spiests piedzīvot savā valstī, ir nepieņemami. To nevaram uzskatīt par ikdienišķu negadījumu, par ko politiskā atbildība aprobežojas ar simbolisku kritiku un solījumu laboties. Jāizdara viss iespējamais, lai šāda situācija nekad vairs neatkārtotos, ” norāda Nacionālās apvienības vadītājs Raivis Dzintars.

Ja premjers un koalīcijas partneri šajā jautājumā neņems vērā Nacionālās apvienības viedokli, partijas valde neredz iespēju turpināt darbu šajā valdībā un lems par savu ministru atsaukšanu.

“Attīstībai/Par!” (AP) turpina atbalstīt Mariju Golubevu (AP) iekšlietu ministres amatā un Nacionālās apvienības (NA) prasību par ministres demisiju uzskata par ļoti nekonstruktīvu un destabilizējošu soli, pauda AP Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Juris Pūce.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Klops
Klops

Juris Pūce = dienas klauns

ērce
ērce

Kundze Golubeva nav pierādījusi ka viņa atbalsta latvisku Latviju. Laiks pazust.

Jautājiens
Jautājiens

Kas pēc tautības ir Golubeva ?

Naivie
Naivie

premjers jùs kārtējo reizi apmuļķos !

Bokums
Bokums

Labs moments, lai tiktu vaļā no sliktākā iekšlietu ministra pēc neatkarības atjaunošanas.