Muižniece un Feldmans izstājušies no “Konservatīvo” valdes

Feldmans, Muižniece
Ekrānuzņēmums

Pagaidām vēl amatā esošā izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece un bijušais Saeimas deputāts Krišjānis Feldmans atstājuši partijas “Konservatīvie” valdi. liecina “Lursoft” dati.

Pieejamā informācija liecina, ka Muižniece un Feldmans izstājušies no partijas valdes un tajā palikuši pieci cilvēki – labklājības ministrs Gatis Eglītis, tieslietu ministrs Jānis Bordāns, satiksmes ministrs Tālis Linkaits, bijušais Saeimas deputāts Juris Jurašs un Rīgas vicemēre Linda Ozola.

“Konservatīvie” padome sestdien, 12. novembrī, vēlēs valdes priekšsēdētāju un pārējos valdes locekļus.

Kā zināms, oktobrī notikušās 14. Saeimas vēlēšanās “Konservatīvajiem” neizdevās pārvarēt 5% barjeru.

Pēc tam “Konservatīvo” līdzšinējais valdes priekšsēdētājs tieslietu ministrs Bordāns un valde pilnā sastāvā atkāpās, uzņemoties atbildību par 14. Saeimas vēlēšanu rezultātiem.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


14
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
kalašnikovs
kalašnikovs

kā žukas no grimstoša kuģa!

Dr.Āte
Dr.Āte

Tagad šie abi varētu darīt kautko demogrāfijas labā.

baltais karogs
baltais karogs

Muižniece pēx katastyrofālās izgāšanās angļu valodas CE mēģinājumā sen bija jāzikar baltais karogs virs bezcerības ministrijas. Tā ir kad grib atkal zem leters satunāt pietikoši sarežģītu darbu veikt jauno tehniķu stacijai RTU Par to kā prezentēja savu nemākulību un nekompteneci- atr visiem amerikas smalkajiem indiešu papīriem un… sanāca gan prodzēktu preodzektētāji ar top algām nozarē …. un 500 skolotāju un 6000 skolēnu vecāku naidu fatali visu izgāžot Tajā paša peļķē kur šuplinska ar mācību stundu apraidu draugu privātajā TV valmierā- tās pornušķas pat nieka 400 tkst nemaksāja ar leigumu skatīties, kam nav vēl 16. Paša paniska begšana no partijasko līdzēs… lasīt vēl »

opa
opa

Tu gan buldurē !

klabata
klabata

pilnīgi gatavi atdoties vairākumsolīšanā … stundu stāvu domādama kamer nosirmoja jūra

Haris
Haris

Un kur banāns tagad dosies ?

piesmietie deputāti bezdarbnieki
piesmietie deputāti bezdarbnieki

Jā, redzēs vai suharenko saviem dibena bučotājiem, kuri balsoja par kompensāciju izmaksāšanu civilokupantiem, tagad palīdzēs.

Zina
Zina

Lai iet uz skolu strādāt un parāda savas pedagoģiskās iemaņas. Kurš gribēs ņemt partijā cilvēku, kurš piespiedis novakcinēt un no darba padzīt pedagogus, šitas Anitai visu mūžu vilksies līdzi.

haha
haha

Haha, mani vecāki 2018 gada vēlēšanās nobalsoja par konservatīvajiem un bordāna tiesiskumu. No tiesiskuma tur nekā nebija, un no konservatīvisma arī nekā, itsevisķi pieņemot to lgbt ģimeņu likumu. Tā viņi arī pazaudēja savus vēlētājus, šogad vecāki par citiem balsoja. Patiess prieks, ka šie nekur netika :)

ērce
ērce

Angļiem ir tāds sakāmvārds: Ja nevari neko labu teikt par cilvēku, tad nesaki neko.

antilevits
antilevits

Vai tad par levitu runāt nevar?

nē, nevar !
nē, nevar !

Jo viņš ir gudrs un tu esi muļķis.

Erkīls Puaroo
Erkīls Puaroo

Tas neattiecas uz Pjordānu, Pļurašu un visu konservu partiju

plebeju tauta
plebeju tauta

Uzvārdu nomainīja, bet kā bija škutāne tā arī palika škutāne