Levits, Kariņš vai Gobzems – aptauja atklāj, kura politiķa Jaungada uzruna “trāpīja mērķī”

Krišjānis Kariņš

Mikroblogošanas vietnē Twitter izveidotajā aptaujā vēlējāmies uzzināt, kura politiķa – Valsts prezidenta Egila Levita, Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa vai opozīcijas deputāta Alda Gobzema – Jaungada uzruna Puaro.lv lasītājiem patika vislabāk .

Aptaujā piedalījās 1295 cilvēki, no kuriem gandrīz pusei – 49,3% politiķu uzrunas nav šķitušas saistošas un Jaungada naktī viņi tās nav klausījušies vispār.

Pārējiem saistošākā šķitusi valdības vadītāja Krišjāņa Kariņa runa – to par labāko uzskata 21,2% mūsu aptaujas dalībnieki.

K. Kariņam cieši pakausī elpo opozīcijas deputāts Aldis Gobzems – viņa teiktais vairāk par pārējo politiķu uzrunām paticis 21% aptaujāto.

8,5% aptaujāto vislabāk patikusi Valsts prezidenta Egila Levita Jaungada uzruna.

Jāpiebilst, ka Levita un Kariņa uzrunas tika translētas Latvijas televīzijā, turpretī Gobzema uzruna bija redzama sociālajā tīklā “Facebook” un viņa “YoutTube” kanālā, jo īsi pirms noliktā pārraides laika TV24 Gobzemam atteica pārdoto raidlaiku. Par to vairāk lasiet ŠEIT.

Ja vēl neesat dzirdējuši, ko Jaunajā gadā mums novēlēja politiķi, piedāvājam noskatīties zemāk pievienotos video. Aptauja ir noslēgusies, taču savu vērtējumu par tiem jūs arī tagad varat rakstīt komentāros pie šīs publikācijas.

Krišjāņa Kariņa uzruna Latvijas tautai:

Alda Gobzema uzruna Latvijas tautai:

Egila Levita uzruna Latvijas tautai:

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Arvids
Arvids

Vēl aizmirsāt Žigimanti, viņš ar esot kaut ko vervelējis…
Visi sūdi vienādi–smird.

Vaira
Vaira

Pietiek , ka vecais parunā , kopš kura laika premjers lien vāvuļot , varbūt vēl palaist kādu Centrāltirgus veceni !

Derdz
Derdz

NE PAR VELTI LV HIMNA DIEVS JEL SVĒTĪ LATVIJU

Sulīgā Anda
Sulīgā Anda

Levita kungs izskatījās tik saspringts. Es viņam iesaku kumelīšu tēju. Vienu pirms gulēt iešanas un otru pirms došanās darbā. zina kā pareizi rīkoties. Kumelīšu tējas nevienu reizi vien vecus kungus ir padarījusi možus un žiperīgus. Manas rokas ir tik mīlošas. Esmu gatava apskaut Prezidenta kungu cieši jo cieši.

Andiņ
Andiņ

aizņem rindu aiz Kūciņas !

Kimi
Kimi

Levitam ārkārtīgi neveiksmīgs fons, kas uz skatītāja psihi neapzināti atstāj noraidošu iespaidu
(ūdens tecēšanas virziens – uz kreiso apakšējo stūri).

Stase
Stase

tas patīkamais blāvums un neizteismīga pie robežas ar bezcerību ka sava laika zīmes paliks… tipāži gan jau aiz sevis neko neatstās