Pēc NEPLP “uzdotajiem jautājumiem”, TV24 atceļ Gobzema uzrunu tautai

Vecgada vakarā esam ieraduši dzirdēt valsts augstāko amatpersonu uzrunas, arī šī gadu mija nebūs izņēmums. Taču interesanti, ka šajā gadā uzrunāt mūs televīzijas kanālā TV24 bija nodomājis arī opozīcijas deputāts Aldis Gobzems.

Pēc Gobzema paziņojuma tviterī sacēlās īsta viedokļu vētra, viena no pirmajām trauksmes zvanu sita Inga Spriņģe.

Taču nedaudz vēlāk TV24 publicēja ierakstu, ka deputātam pārdotais laiks atteikts. Tas pamatots ar “NEPLP uzdotajiem jautājumiem un bažām”.

Tauta tomēr tikšot uzrunāta, taču ne televīzijā:

Uzruna Latvijas tautai.

Mūsu spēks ir mūsos pašos, un tikai kopā mēs varam.

Posted by Aldis Gobzems on Ceturtdiena, 2020. gada 31. decembris

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Juris
Juris

Satversmē esot rakstīts , ka cenzūra ir aizliegta , Aldi , sūdz nepļuku Tiesā !

Kārlis
Kārlis

Vai tad tagad visi dienderi drīkstēs “uzrunāt tautu” svētkos, vai tikai sevišķi nekaunīgi smerdeļi?

Stienis
Stienis

Šis gadījums lieliski apliecina, ka ierēdniecība domā, ka tā visu zina un saprot labāk un pareizāk, tā dzīvo pārliecībā, ka šī ir viņu valsts un ka šeit drīkst pastāvēt tikai viņu saprašanai atbilstošs viedoklis. Nav svarīgi, vai tas šoreiz bija Gobzems vai jebkurš cits, kurš nopircis politisku reklāmu, bet piezvanīt no “augšas” un, dodot mājienu par tālejošām sekām, liegt privātam plašsaziņas līdzeklim PĀRRAIDĪT viedokli, ir vienkārši zaudētas valsts pazīme. Priecājos par katru nodokļos nesamaksātu eiro šiem kropļiem (un vienlaikus atvainojos saviem tautiešiem – bet veči, ne jau ceļos un veselības aprūpē tie nodokļi būtu aizgājuši, bet gan šīs varzas algās… lasīt vēl »

Freezing Tenant
Freezing Tenant

Deputātu Gobzemu un viņa piekritējus satrauc, ka privāts uzņēmums atsaka pildīt noslēgtu līgumu pēc spiediena “no augšas”. Viņu nemaz neuztrauc, ka viņš kopā ar 99 Saeimas deputātiem jau otrajā lasījumā pieņēmuši likumu, ar kuru likumīgi noslēgti īres līgumi zaudē spēku un namīpašnieki tos var nepildīt arī tad, ja īrnieks maksā.

Vienkārši
Vienkārši

Kariņa lapiņas nolasīšana tikai sabojāja garastāvokli !

Miezis
Miezis

Neklausijos. Precīzāk – apmēram minūti klausijos, un izslēdzu. Kārtējā memļīšana. Kopējo Ōpi arī neklausijos, tas ir vēl neizturamāks.
Vispār neesmu Gobzema piekritējs, drīzāk pretēji, bet nu šis nepla gājiens ir ļooooti dīvains. Tātad arī tv24 ir valsts maizē ticis.
Kur Liepnieka komentārs?

Nu , ko
Nu , ko

Kariņš var tikai pamācīties no Alda Gobzema teikt Tautai uzrunu , paldies politizētais NEPĻUK par reklāmu Aldim !

Skolnieciņš no Pokaiņu meža
Skolnieciņš no Pokaiņu meža

Mani mīļie tautieši, nedusmosimies uz mūsu valdību – Egilu Levitu, Krišjāni Kariņu un Ilzi Viņķeli. Mūsu valdība rūpējas par tautas drošību un labklājību. Kaut gan daudziem no mums ārkārtas stāvokļa pagarināšana ir apgrūtinoša un nepatīkama, tomēr būsim saprotoši un ievērosim visus ārkārtas stāvokļa ierobežojumus. Ierobežojumi nav uzlikti izklaides pēc, bet gan lai pasargātu sabiedrības drošību un veselību. Svētku laikā ievērosim komandantstundas ierobežojumus. Būsim apzinīgi. Atstāsim savas dusmas šajā baltās, metāliskās Žurkas gadā. Neņemsim dusmas sev līdzi nākamajā 2021. gadā! Piedosim mūsu valdībai tās kļūdas un noziegumus pret savu tautu. Lūgsim Latvju Dievus, lai Latvju Dievi palīdz mūsu valdībai apjēgt tās… lasīt vēl »

Jānis
Jānis

Pilnīgs idiots ,augša mūs sūta uz to sauli ar saviem lēmumiem un mēs piedodam