Lembergs: Bordāns, Strīķe un Jurašs cenšas sagrābt valsti caur spēka struktūru un tiesu sagrābšanu, bet viņiem nesanāk

Aivars Lembergs

Kad Jaunā konservatīvā partija (JKP) sapratīs, ka tai neizdodas sasniegt mērķi – “izveidot totālu kontroli pār spēka struktūrām”, tad tā varētu pamest Krišjāņa Kariņa (JV) vadīto valdību, intervijā laikrakstam “Neatkarīgā” paudis Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

“Tiesiskais nihilisms, kas nāk no parlamenta un valdības, veidojas kā dominante. (…)

Mēs redzam, kā [JKP līderis Jānis] Bordāns, [JKP politiķi Juta] Strīķe un [Juris] Jurašs cenšas sagrābt valsti caur spēka struktūru un tiesu sagrābšanu, bet ar katru dienu viņi kļūst nervozāki, nīgrāki un agresīvāki, jo viņu plāns nerealizējas – pagaidām viņi savā kontrole no spēka struktūrām nav ieguvuši neko,” pauž Lembergs.

JKP mērķis bijis un ir iegūt kontroli Valsts ieņēmumu dienestā, Iekšlietu ministrijā, Valsts drošības dienestā, Satversmes aizsardzības birojā, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā, kā arī pār ģenerālprokuroru, uzskata Lembergs.

“Vienīgais, kas izdevies – zināma kontrole pār tiesām, jo Bordāns ļoti aktīvi nodarbojas ar tiesu vadības presingu, un, cik es zinu, Bordāns pat mēģinot ietekmēt atsevišķus tiesnešus savu sponsoru, pirmām kārtām – Ostapa Bendera, interesēs,” JKP kritizē Lembergs.

“Vērojot no malas, izskatās, ka “Jaunā vienotība”, “Attīstībai/Par!” un Nacionālā apvienība šo situāciju saprot. Saprot, bet neakceptē. Tāpēc jau tās kartona partijas vadība ir tik nervoza,” secina Lembergs.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook , Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: nra.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
virgo
virgo

Vai kādam tiešām interesē ko šitas rusofīlais jampamps tur buldurē?

Janeks
Janeks

Vis jau sen. Pa masti,,fartu sadalīts,,,pareizi virels saka.

Lamata
Lamata

JKP Saeimā un valdībā jūtama mērena histērija. Jo tās reitings katastrofāli krītas. Notiek asiņainas aizkulišu cīņas. Bet vienīgi cenšanās saglabāt varu par katru cenu, tura kopā šo koalīciju. Saskaņa var uzelpot. Jo šīs zirnekļu cīņas burkā vairs nav aktuālas pret vienīgo kopīgo ienaidnieku.

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Sabiedrībai būtu izdevīgāk, ja varu sagrabtu JKP, tad pretējais grupejums būtu apdraudēts, un problēmas risināšanas resursa trūkuma gadījumā būtu spiests iesaistīt sabiedrību, tādejādi nonākot nākotnes nesaraujamā saitē ar pēdējo…elites nacionalizācija.

p.s. agrāk vai vēlāk, no haosa rodas kosmoss:-)))

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

ļaunums ir vitali nepieciešams, lai “labums” būtu identificējams:-D…