Kariņš saņēmis Ukrainas “Nopelnu ordeni”

Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV) no Ukrainas vēstnieka Latvijā Anatolija Kucevola saņēmis Ukrainas valsts apbalvojumu – pirmās šķiras “Nopelnu ordeni”, informē Ārlietu ministrijā.

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis apbalvojumu ārlietu ministram piešķīra pērnā gada 28.decembrī “par nozīmīgo personīgo ieguldījumu starptautiskās sadarbības stiprināšanā ar Ukrainu, atbalstu Ukrainas valsts suverenitātei un teritoriālajai integritātei, un globālā atbalsta veicināšanu Ukrainai”.

Tikšanās laikā ar Ukrainas vēstnieku Kariņš izteicis pateicību Ukrainas valstij un tautai par pagodinājumu, un apliecināja Latvijas nemainīgu atbalstu Ukrainas valstiskumam un teritoriālajai nedalāmībai.

Latvijas visaptverošs ekonomisks, politisks, militārs un humāns atbalsts Ukrainai tiks turpināts līdz tās uzvarai, uzsvēra ārlietu ministrs.

Sarunā amatpersonas pārrunāja divpusējās sadarbības aktualitātes, kā arī Latvijas īstenotos diplomātiskos centienus Ukrainas un tās Miera iniciatīvas atbalstam.

Avots: ĀM mājaslapa

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Dubs
Dubs

Nu vairs nevarēs palidot, jo ordeņu svars pārsniegs lidmašīnas celtspēju.