Kaimiņš izpļāpājas, ka Liepiņa “balagāns” Saeimas sēdē bija plānots

Ceturtdien Latvijas sabiedrību izklaidēja Saeimas sēdes laikā notikušais balagāns, kad LRA deputāts Dainis Liepiņš, kuram aizliegts piedalīties sēdēs, atteicās pamest zāli, tādēļ parlamenta prezidijs un frakciju padome pieņēma lēmumu izsludināt Saeimas sēdes nedēļu ilgu pārtraukumu.

Šodien atklājies, ka vakar notikusī deputāta Liepiņa „klases huligāna” izrīcība tikusi iepriekš ieplānota.

Par to izpļāpājies viņa kolēģis, LRA deputāts Artuss Kaimiņš savā video blogā “Suņu būda.

“Mēs taisīsim tādu gājienu, ka Dainis šodien nāks uz sēdi. Skatīsimies, kā uzvedīsies visas tās partijas. Varētu būt, ka šis būs interesanti, varētu būt, ka nē. Es nezinu, bet kaut kas tur būs, jo viņi nesapratīs, kas tagad ir jādara,” klāsta Kaimiņš.

No tā var secināt, ka „Latvijas Reģionu apvienības” vadošie politiķi ir zinājuši, ka šāda deputāta Liepiņa izrīcība varētu samulsināt kolēģus.

Kā zināms, deputāts Liepiņš nedrīkst piedalīties Saeimas un tās komisiju, kā arī citu to institūciju sēdēs, kurās Saeima viņu ir ievēlējusi vai apstiprinājusi, jo šī gada 5.februārī parlaments piekritis deputāta Liepiņa krimināllietas turpmākai iztiesāšanai. Šāds liegums ir spēkā līdz kriminālvajāšanas izbeigšanai vai līdz brīdim, kad stājas spēkā notiesājošs tiesas spriedums, paredz Saeimas Kārtības rullis.

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Tautas spogulis
Tautas spogulis

Šis gadījums skaidri apliecina, ka deputāta kandidātam ir nepieciešams izvirzīt ne tikai vecuma cenzu, bet arī noteiktu minimālo IQ līmeni! Tas viss ir cirks un teijāteris par nodokļu maksātāju naudu. Neticu, ka Liepiņš ir tik stulbs, ka nesaprastu, ka Latvijā tiesību avoti ir ne tikai likumi, bet arī paražu tiesības, un nekur nav rakstīts, ka likumam būtu augstāks juridisks spēks. Tāpēc – tēlo muļķi un apkauno…visus… Tomēr ja viņš to nesaprot (ka ari paražu tiesības ir tiesību avots), tad KĀDA bumbiera sakarā viņš var piedalīties likumdošanas procesā??? Mani aizskar, ja man saistošus likumus pieņem idioti! Tātad – jebkurā gadījumā IQ… lasīt vēl »

Kaspars
Kaspars

To neparedz Saeimas Kārtības Rullis, bet gan tradīcijas!

Līmenīc kā Pampāļos
Līmenīc kā Pampāļos

Nu redz Kaimiņ. Pats cūkojies kā tiki pie siles. Kas traucē nākt Saeimā nākamajam deputātam?Tā tas notiek ja partiju uzcep pilī vai pie nofrizēta bijušā basketbolista.