JKP sola pārņemt varu Rīgā un “miljons koku programu”

Bordāns

Jaunās konservatīvās partijas (JKP) valdes priekšsēdētājs arī turpmāk būs Jānis Bordāns, bet partijas valdē būs Juris Jurašs, Juta Strīķe, Krišjānis Feldmans un Gatis Eglītis, informēja politiskais spēks. Vienlaikus sestdien notikušajā partijas padomes sēdē biedri sprieda par varas pārņemšanu Rīgā.

Bordāns savā runā apgalvoja, ka partija valstī ieviesusi jaunu politiku. Viņš uzsvēra, ka partija savām vērtībām uzticoties līdz galam, arī tad, ja “tevi ved uz tiesu prokurors”.

Bordāns uzsvēra, ka ir svarīgi patriekt kleptokrātiju jeb korumpēto varu no galvaspilsētas. “Ir svarīgi patriekt kleptokrātus no Rīgas, un nākamais solis būs kleptokrātu patriekšana no Latvijas reģioniem,” sacīja Bordāns.

Sēdē arī Jurašs kā JKP līderis Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās dalījās ar savām idejām, kā pilsētu vadīt. Jurašs sola “miljons koku” programmu Rīgai, caurspīdīgu pilsētas pārvaldi un jauna parka izveidi Marsa velodroma vietā. 

Līdzšinējais partijas Rīgas domes frakcijas vadītājs Jānis Ozols biedriem ziņoja, ka “uzdevums apturēt zagļu, pielīdēju un kremlinu varu Rīgā ir izpildīts”.

“Mums tūlīt būs jāpārņem vara Rīgā,” viņš sacīja.

“Nedrīkst nenovērtēt mūsu pretinieku glītos ģīmīšus un pašslavinošos saukļus, aiz kuriem slēpjas ekonomiskie grupējumi,” savukārt brīdināja Saeimas deputāts Krišjānis Feldmans.

Padomes sēdē biedri neskopojās ar komplimentiem paveiktajam. Piemēram, Juta Strīķe uzskata, ka bez JKP Latvija būtu iekļauta finanšu nozares “pelēkajā sarakstā”.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,   Youtube un Instagram!

Attēls: ekrānuzņēmums

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
tante no Bauskas
tante no Bauskas

Pilnīgi neticas, ka tas notiek ar manu tautu, kura pirms 25 atguva neatkarību.
Jebkura straume uzrauj arī netīrumus, bet šie netīrumi neticami ilgi atrodas virspusē.
Šī kompānija ir vienkārši ir bīstama sabiedrībai.

azalea
azalea

Vai nebūtu laiks parūpēties par tagadējiem gandrīz dižozoliem un piešķirt par velti lielos ekstrastipros maisus, nu kādus 5×5, lapu savākšanai rudenī un atlaidi lapu pieņemšanai savākšanas punktā, jo cenas tur par lapu pieņemšanu aug FANTASTISKOS APJOMOS. Vai jūs tur augšā esat marsieši, ka elementāro dzīves reizrēķinu nezinat?

azalea
azalea

Vai nebūtu laiks parūpēties par tagadējiem gandrīz dižozoliem un piešķirt par velti lielos ekstrastipros maisus, nu kādus 5×5 l, lapu savākšanai rudenī un atlaidi lapu pieņemšanai savākšanas punktā, jo cenas tur par lapu pieņemšanu aug FANTASTISKOS APJOMOS. Vai jūs tur augšā esat marsieši, ka elementāro dzīves reizrēķinu nezinat?

Jezups
Jezups

Nu kurš muļķis balsos par šiem MILJONS kokiem !

cena
cena

atliek cerēt, ka tomēr rīdziniekiem ir saglabājusies saprāta dzirksts… cerības gan nav lielas…. vai tiešām nepieleks, ka būs tas pats haoss un pilnīga degradācija kā tas šobrid ir Šuplinskas IZM… maksās jau pašu bērni par šo neprāta vandālismu

Antūns
Antūns

Cāļus skaitīsim pavasarī , JKPisti , ka neapkakājat kājeles , pārņēmēji !

Ant
Ant

Šis vienotības projekts neizpildīja ne 3×500, ne ierēdņu un ministriju skaita samazinājumu, ne oik atcelšanu. Arī tagad vien ir tukša pļāpāšana. Cerams, ka dabūs 3-4% un paliks aiz borta.

Stienis
Stienis

Šo ļautiņu optimisms ir tik uzjautrinošs! :))) Pārņēmēji atradušies!