Ilzei Viņķelei jauns amats

Kādreizējā veselības ministre Ilze Viņķele kļuvusi par Zāļu valsts aģentūras Zāļu drošuma nodaļas vadītāju.

Šajā nodaļā bez Viņķeles strādā vēl seši cilvēki, liecina informācija aģentūras mājaslapā.

Viņķele ilgus gadus bija aktīva politikā, tostarp arī strādājot kā Saeimas deputāte un ieņemot labklājības un veselības ministres amatus.

2019. gadā Viņķele kļuva par veselības ministri Krišjāņa Kariņa (JV) valdībā, bet 2021.gada janvārī Kariņš izteica viņai neuzticību un atbrīvoja no amata. Tā laika premjers vairākkārt pauda neapmierinātību ar Viņķeles darbībām Covid-19 izplatības ierobežošanā, kā arī kritika tika izteikta par skaidra Covid-19 vakcinācijas plāna neesamību

2021.gada novembrī viņa kļuva par Latvijas Amerikas acu centra valdes locekli.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Dr.no
Dr.no

Nu, re , vismaz ir 7 persona, kuras derētu nekavējoši atlaist. Par zāļu drošumu ES rūpējas attiecīgi speciālisti, vispār to ir tūkstoši. Es uzsveru – speciālisti.

Nelabojams optimists
Nelabojams optimists

Slikta zīme aģentūrai, labāk uz likvidāciju