Gobzema vadītā frakcija neierodas uz Saeimas svinīgo sēdi par godu Latvijas dzimšanas dienai

frakcija Neatkarigie

Šodien Saeimā notika svinīgā sēde par godu Latvijas proklamēšanas 103.gadadienai, taču politiķa Alda Gobzema (LuK) vadītā frakcija “Neatkarīgie” uz to neieradās.

Parlamentārieši uz svinīgo sēdi bija pulcējušies dažādās Saeimas telpās, tādējādi ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības. Lielajā zālē pulcējās Valsts prezidents Egils Levits, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV), Saeimas prezidija locekļi, kā arī frakciju vadītāji. Savukārt katra Saeimas frakcija, kā arī pie frakcijām nepiederošie deputāti sēdei sekoja no atsevišķām telpām.

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (NA), kura savu uzrunu teica, atrodoties parlamenta Baltajā zālē, sēdi sāka ar sasveicināšanos ar klātesošajiem, pēc kārtas uzrunājot katru no frakcijām. Sagaidot Saeimas spīkeres sveicienu, deputāti pamāja kamerā, tādējādi atsveicinot viņu.

Kad Mūrniece uzrunāja frakciju “Neatkarīgie”, sakot: “Labdien, frakcija “Neatkarīgie”!”, ekrānā parādījās tukša telpa – galds ar krēsliem, kur nebija neviena deputāta. Attiecīgi sasveicināšanās ar klātesošajiem un klausītājiem no šīs frakcijas arī nesekoja.

Deputāts, šo frakciju pārstāvošais Māris Možvillo no rīta medijus informēja, ka nepiedalīsies svinīgajā sēdē, jo viņš vēloties “solidarizēties ar tiem kolēģiem gan Saeimā, gan pašvaldībās, kuriem šie svētki ir izbojāti dēļ Saeimas lēmuma, kas liedz tautas priekšstāvjiem pildīt savu doto solījumu iedzīvotājiem – strādāt tautas labā”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Inguna
Inguna

Esot solījuši tikai uz vārdadienām

Fedja
Fedja

Feini, nebija smirdoņas.

Snupijs
Snupijs

Austrumu sponsori neļāva iet.

Demokrāte
Demokrāte

pietika jau ar dubultpilsońiem un Bārbiju !

arteļa 3. brigāde
arteļa 3. brigāde

Pašsaprotami- petracičai bijis jauns humpaliu piecedums un tad pa mēli… skatītāju no blakus fermas slaucējām netrūkst