Gobzema partiju “LuK” pamet arī Ļubova Švecova

Ļubova Švecova

Pēc tam, kad trešdienas priekšpusdienā par lēmumu izbeigt savu darbību Alda Gobzema dibinātajā partijā paziņoja tās līdzpriekšsēdētāja Jūlija Stepaņenko (ŠEIT par to plašāk), kolēģei pievienojusies arī Saeimas deputāte Ļubova Švecova, kura bija partijas “Likums un Kārtība” valdes locekle.

“Jebkura pieredze ir vērtība,” savu lēmumu komentē Švecova, kura, tāpat kā Stepaņenko, Saeimā savulaik tika ievēlēta no partijas “Saskaņa”.

Jebkura pieredze ir vērtība. Ar Jūliju Stepanenko es pievienojos jaundibinātajam politiskajam spēkam “Likums un kārtība…

Posted by Ļubova Švecova on Trešdiena, 2021. gada 30. jūnijs

Švecova 13.Saeimā tika ievēlēta no “Saskaņas” saraksta, taču kopš pagājušā gada rudens viņa ir pie Saeimas frakcijām nepiederoša deputāte.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
prokurors Vioriks
prokurors Vioriks

Luk taču krieviski sīpols