Gobzema partija “Likums un Kārtība” irst, vēl īsti nesākusies – par atkāpšanos paziņo līdzpriekšsēdētāja Stepaņenko

Foto: facebook

Nespēdama samierināties ar partijas “Likums un Kārtība” dibinātāja un vadītāja Alda Gobzema komunikācijas stilu un citus izgājienus, par darba izbeigšanu partijā paziņojusi “LuK” līdzpriekšsēdētāja Jūlija Stepaņenko.

“Mīļie draugi! Ar smagu sirdi paziņoju, ka esmu spiesta izbeigt savu darbu partijā “LIKUMS un KĀRTĪBA” un paziņot par atkāpšanos no valdes līdzpriekšsēdētāja amata,” raksta Stepaņenko sociālā tīkla “Facebook” publikācijā.

Manis pārstāvētās vērtības nav savienojamas ar mana kolēģa Alda Gobzema komunikācijas stilu ar partijas biedriem un dibinātājiem.

Es nevēlos izlikties, kas viss ir kārtībā un regulāra cilvēkus aizvainojoša publiska komunikācija no mana kolēģa puses ir norma. Uzskatu, ka pastāv lieli šķēršļi to mērķu sasniegšanai, kurus no mums sagaida parijas biedri, dibinātāji un atbalstītāji. Es turpināšu pie tiem strādāt, bet jau bez Alda.

Priekšā ir ļoti daudz darba, jo mums visiem kopā būs jācīnās par savām tiesībām un, iespējams, jāsaņem daudzi jauni “pārsteigumi” no valdības.

Es pateicos partijas valdei, partijas dibinātājiem, biedriem un atbalstītājiem par atbalstu un novēlu panākumus turpmākajā darbā.

Manis izsludinātā operatīvās darba grupas sanāksme notiks, kā bija plānots.”

Mīļie draugi! Ar smagu sirdi paziņoju, ka esmu spiesta izbeigt savu darbu partijā “LIKUMS un KĀRTĪBA” un paziņot par…

Posted by Julija Stepanenko on Trešdiena, 2021. gada 30. jūnijs

“Likums un kārtība” līdzpriekšsēdētājs Aldis Gobzems šo kolēģes rīcību komentējis sociālajā vietnē “Twitter”.

Un vēlāk izplūda daiļrunībā:

Partija “Likums un Kārtība” tika dibināta šī gada janvārī. Dibināšanas sapulcē paziņoja, ka partijai būs divi līdzpriekšsēdētāji – deputāts Aldis Gobzems un deputāte Jūlija Stepaņenko, kura tika ievēlēta parlamentā no “Saskaņas” saraksta.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
reņģe
reņģe

Tā ir pretruna – sēdēt uz revolūcijas viļņa un iet uz banku, vai sēdēt uz haipa maliņas un tikt pie siles. ar remdenu buljonu. Dilemma katram jārisina individuāli un tas arī notiek.