“Es pastāstīšu, ko vēlos izdarīt ar šo valsti, sakiet man sejā” – “Saskaņas” saraksta biedrs Briedis izsaka nožēlu par viņa sejas apķēpāšanu vēlēšanu plakātā

Mairis Briedis

Vilšanos cilvēkos mēdzam izpaust dažādi – gan klusuciešot notraucot asaru, gan dažādos veidos demonstrējot savu attieksmi rīcībā. Otro variantu, acīmredzot, izvēlējies kāds kādreizējā latviešu tautas lepnuma, bet tagad partijas “Saskaņa” sarakstā kandidējošā boksera Maira Brieža fans.

Mairis Briedis

Savu attieksmi nezināmais aktīvists paudis, uz vēlēšanu aģitācijas vides plakāta Maira Brieža seju iezīmējot ar burtu “Z”, kas, kā zināms, ir krievu okupantu pazīšanās zīme karā Ukrainā.

Pats “iezīmētais” sociālajos tīklos publicējis video, kurā norāda, ka nodarboties ar vandālismu “ir ļoti, ļoti slikti” un aicina “teikt sejā visu, kas sakāms”, jo vienmēr esot pieejams un izstāstīšot, “ko vēlas izdarīt ar šo valsti”.

Ieraksta noslēgumā Briedis neaizmirst pasmieties – viņaprāt, burtu “Z” uz viņa sejas plakātā “rakstījis kāds resnais, bet nokrita, tāpēc, gribēdams uzrakstīt savu uzvārdu, paspēja vien pirmo burtu”. Te jāpiebilst, ka, visticamāk, Briedis ar to domāja bokseri Kristapu Zuti, kurš pēc jaunizceptā politiķa paziņojuma par kandidēšanu vēlēšanās, visai skarbi izteicies par savu “cunftes brāli”.

Interesants ir arī tas, ka Briedis tekstu šajā video nerunā no galvas, bet gan nolasa no lapiņas. Vai tiešām Mairim savu domu nav?

Kā jau vēstījām, Mairis Briedis 18.jūlijā publicēja video, kurā paziņoja par savu lēmumu kandidēt 14. Saeimas vēlēšanās no partijas “Saskaņa” saraksta. Bokseris startēs “Saskaņas” sarakstā Rīgā kā trešais pēc partijas līdera Jāņa Urbanoviča un Saeimas sekretāra Andreja Klementjeva.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


18
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Valdiņš
Valdiņš

Es balsošu par Mairi. Lai tev veicas. Neklausies tos pamuļķus, kas bauro pēc īkšķīša komandas.

Fredis
Fredis

Man MB nepatīk, bet tāda ķēpāšana arī nepatīk.

Elementāri
Elementāri

Katram jānodarbojas ar to ko viņš pieprot vislabāk, bokseris Saeimā? nu c`omon

auditorija
auditorija

Fu, nerādiet to kangara purnu!

LIEMENIS
LIEMENIS

NĀK VĒMIS, KO LAI DARA, VISI KANGARI, KĀ ŠITAIS ZIRGĀBOLS, aigars kalvītis, pressidents andris bērziņš, aktieris andris bērziņš, vaņa bordāns UN …, JĀPAZĪST ĢĪMĪ.

Banāns 2
Banāns 2

Visi tak šito kremlinu ar kangara dvēseli jau sen zina! Nav ko viņa ģīmi spraust visur

Pāvuls
Pāvuls

Vei, vei, par ko gan tu esi pārvērties!

noriebies
noriebies

Lasa no lapiņas, jo smadzenes nestrādā. Agrāk fanoju par šo latvieti, bet izrādās ka šis nav latvietis, bet ir putlera,ļaunuma impērijas, krievijas fans.

Derdz
Derdz

Un kur ir tradegija, ka nolasa no lapiņas, varbut pats iepriekš uzrakstīja, sagatavoja un nolasīja. Visi mēs ar kaut ko sākam un trenējamies, iegūstam prasmes, utt. Varbūt briedis būs labāks par daļu no jums.

Derdz
Derdz

Ja jums viss ir noriebies, šī dzīve un sadzīvē, ka nav pa jūsu prātam reizēm, tad iesūdzēt dievu rādītāju tiesa, kurš jūs radīja ka cilvēku un ļauj brīvi domāt, arī prātismā

Feģa
Feģa

Nevienam kangari nepatīk.

Bla bla bla
Bla bla bla

Cien.redākcija, padomu sarakstā kā uzlabot dikciju video ierakstīšanas laikā vienmēr ir ieteikums pierakstīt SAVAS domas uz lapiņas un tad vai nu tos iegaumēt, vai vienkārši izlasīt turot papīru ekrāna līmenī. Iesaku arī ieguglēt kas ir sufleris, bet pirms apsēdoties un iedzerot asinsspiediena tabletes, jo uzzinot kas tas ir par aparātu Jūs būsiet pilnīga šokā!

Bārda
Bārda

Usinņš pa stipru iesita un tagad aizvainojums uz visiem ukraiņiem.

Derdz
Derdz

Ej paringo, un tad runa

tam Derdz
tam Derdz

Tā jau ir, ja prāta nav, tad tikai kulaki pa gaisu.

!!!
!!!

Nodevēja purns uz plakāta !!!

Derdz
Derdz

Varbūt nodevēji ir tie kas 30 gadu laika ar lēmumiem un darbiem novedusi un var novest tik talu sadzīvi līdz vēl grūtajiem laikiem un eksistēšanas, utt, jeb statistika melo, mirstības, dzimstības, izbraukuso, ekonomiskā atkarība, utt,

Usiks
Usiks

mairi Tu?