Bokseris Briedis “Saskaņas” sarakstā startēs, lai novērstu “lielāko nelaimi Latvijā” VIDEO

Mairis Briedis

Bokseris Mairis Briedis kandidēs 14. Saeimas vēlēšanās un startēs no partijas “Saskaņa” saraksta, apstiprinājis politiskais spēks.

Bokseris startēs “Saskaņas” sarakstā Rīgā kā trešais pēc partijas līdera Jāņa Urbanoviča un Saeimas sekretāra Andreja Klementjeva.

Partija “Saskaņa” spēs saliedēt “sašķelto sabiedrību”, šādu vēstījumu gan latviešu, gan krievu valodā izplatītajā video paziņojumā pauž bokseris  Mairis Briedis, skaidrojot savu kandidēšanu 14. Saeimas vēlēšanās no “Saskaņas” saraksta.

Briedis klāsta, ka iesaistīšanās politikā ir nozīmīgākais un sarežģītākais lēmums viņa dzīvē, pievienojies “Saskaņai”, jo tā “visu savu darbu velta sašķeltības mazināšanai sabiedrībā”, kas pašlaik ir īpaši svarīgi.

Deputāta amata kandidāts uzsver, ka pēdējie notikumi liecinot, ka sabiedrības sašķeltība ir “lielākā nelaime Latvijā”. Šajā situācijā Briedis pārliecināts, ka viņa pārstāvētā partija spēs saliedēt sabiedrību.

Bokseris uzskata, ka iedzīvotāji esot sašķelti gan sociāli, gan etniski. Brieža ieskatā, tiekot īstenots princips “skaldi un valdi”, kas ļaujot pie varas esošajiem pastrādāt pārkāpumus pret tautu, kas izraisot cilvēkos “naidu citam pret citu”.

Briedis paziņojis arī par iestāšanos partijā, un 14. Saeimas vēlēšanas viņš redz kā savu pirmo “eksāmenu” politikā. Deputāta amata kandidāts norāda, ka “Saskaņa” grib uzvarēt vēlēšanās sabiedrības interesēs.

Kā zināms, Briedis Instagram publicēja ierakstu, kurā Krievijas izraisītajā karā Ukrainā “nenostājas nevienā pusē” un vainoja medijus karadarbības, viņaprāt, nepareizā atspoguļošanā.

Tāpat Briedis kādā video skaidroja, ka neatbalsta padomju armijai veltītā pieminekļa Uzvaras parkā nojaukšanu.

Jaunizceptais politiķis Briedis iepriekš arī sociālajos tīklos dalījās ar Baltkrievijas pašpasludinātā prezidenta Aleksandra Lukašenko un antivakceru video.

Briedis “Saskaņas” sarakstā kandidēs Rīgā ar trešo numuru.

Sarakstu Rīgā ievadīs “Saskaņas” līderis un ilglaicīgs Saeimas deputāts Jānis Urbanovičs, Kurzemē – partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētāja biedrs Valērijs Agešins, Latgalē – Saeimas deputāte Regīna Ločmele, Vidzemē – no Saeimas aizgājušais Ivars Zariņš. Savukārt Zemgalē kā pirmais numurs startēs zvērināts advokāts Aleksandrs Kazačkovs, kurš tostarp iepriekš bijis partijas “Republika” valdes loceklis un līdzdibinātājs. Viņam sarakstā sekos parlamentārietis Vitālijs Orlovs.

Zariņš ir “Saskaņas” izvirzītais Ministru prezidenta amata kandidāts.

14. Saeimas vēlēšanas paredzētas oktobra pirmajā datumā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


15
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Mikrotrauma
Mikrotrauma

Un viņu arī ievēlēs. Es visiem paziņām, kas uz vēlēšanām neiet un neredz tām jēgu, stāstu, ka neejot uz vēlēšanām viņi atdod balsi par vienotību. Visi kā spārnos ka jāiet. Esošā koalīcija ar pieminekļa jaukšanu ir galīgi sašķēlusi sabiedrību.

ej tu sevis pēc
ej tu sevis pēc

Īsts urla tāds!

Žena
Žena

Y Mairisa ņe stoit.

Teos
Teos

Un konkrētāk? Ko viņš konkrēti darīs lai saliedētos?

Jonas
Jonas

mairi, ja jau tev šis lēmums ir sarežģītākais tavā dzīvē, kā tad tu iedomājies strādāt par gosģepu? Moš pienāks brīdis, ka tu izmetīsies no Saeimas ar saķertu kūpošu galvu, bļaudams: vot tik sarežģītus lēmumus mana boška nespēj apstrādāt. Es teiktu, šis tavs lēmums ir tā kā 2 pirkstus…

Einārs
Einārs

Un pirms startē vēlēšanās, pasaki ka beidz boksera karjeru, a to sanāks vēl, ka it kā būs jāstrādā jaunajā darbā, a tu vēl tirināsiespa sporta zālēm. Tautai vajag skaidrību.

Vāvere
Vāvere

Es tā padomāju, Briedis taču ir bijušais ments. Labi, ka uz sportu aizgājā, iedomājaties situāciju. Briedis: – ierados notikuma vietā, konstatēju, ka konfliktā vainīgas abas puses, prti, krievijas pilsonis Ivans B. naktī ielīda svešā dzīvoklī un caur lodžiju cēla ārā televizoru, dzīvokļa īpašniece, urkainas pilsone Oksana U. pamodās, sāka Ivanu B. rupji lamā un vilkt aiz matiem. Okasanas U darbības radīja Ivanam B sāpes un smagas morālas ciešanas, sevišķi par noplēsto matu kušķi. Lai pārtraukutu Oksanas U darbības, Ivans B vairākas reizes sita ar beisbola nūju. Tajā brīdī, pēc kaimiņu izsaukuma, ieradāmies mēs, policijas patruļa. Konstatējām ka radušajā konfliktsituācija vainojamas… lasīt vēl »

Vāvere
Vāvere

Šitais labs: pie visa vainīgi masu mediji! Izrādās Vova Putins nepareizās avīzes salasījās! Laikam Smilšucilvēkas (Peskovs) abonējā “ДНР Times”.

jibiorio
jibiorio

Muļķis pat baznīcā dabūs pērienu, Briedis – divus…

balsu skaitìtājs
balsu skaitìtājs

Pēc vēlēšanām visiem būs sajūta, ka bijuši muļķi

buratino
buratino

Varētu padomāt, ka būs godīgas vēlēšanas. He, he . Cik aizkustinošs naivums

Grobzems
Grobzems

Mairis Biedris Saskaņs

Vāvere
Vāvere

Saskanīgs džeks tas Mairis!

levitkucins
levitkucins

Nu jā. Laiki grūti. Kaut kas jādara, lai latvija kļūtu par rosijas ofšoru. Cerams, ka kopīgiem spēkiem (JV, SC, A/P, NA, K, Pr) mums izdosies. Galvenais lai lohi aizvelkas uz vēlēšanām, ta jau koalīciju izveidosim