Bordāns devies uz Ukrainu (apraudzīt Jurašu?)

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns (K) devies komandējumā uz Ukrainu, apstiprināja ministra preses sekretārs Andris Vitenburgs.

Bordāns komandējumā devies līdz 22.aprīlim, liecina oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis” publicētā informācija. Savukārt Vitenburgs uzsver, ka

ministrs Latvijā atgriezīsies vien 25.aprīlī.

Plašākus komentārus par Bordāna plānotajām vizītēm Ukrainā ministra pārstāvis nesniedza.

Bordāna prombūtnes laikā par Ministru prezidenta biedra, tieslietu ministra pienākumu izpildītāju iecelts satiksmes ministrs Tālis Linkaits (K).

Bordāns Kijivā ticies ar Ukrainas tieslietu ministru Denisu Maļjusku, liecina Ukrainas Tieslietu ministrijas publicētā informācija platformā “Facebook”.

Maļjuska pateicās Bordānam par atbalstu Krievijas armijas kara noziegumu Ukrainā izmeklēšanai, kā arī par atbalstu sankciju režīma pastiprināšanai pret Krieviju.

Atgādinām, ka marta sākumā arī Bordāna partijas biedrs Juris Jurašs pieteicies konsultēt Ukrainas teritoriālās aizsardzības spēkus – Puaro.lv , nolika deputāta mandātu un devās uz Ukrainu. Ir pretrunīga informācija par to, ko Juris Jurašs īsti dara Ukrainā – Puaro.lv.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


26
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
škic
škic

Šitie abi šeptmaņi jādzen no Ukrainas ārā ar sūdainu koku!

Achtung
Achtung

No tādiem pajoliņiem sastāv šī valdība !

ornung
ornung

Imitatoru jau netrūkst, bet patiešām kādam taču jāpalīdz atjaunot padomju varu, izpidkomitejas, cekas un viss par ko tik nadzīgi cinās izbujusī JKP

Gogol
Gogol

pretrunīga informācija par to, ko Juris Jurašs īsti dara Ukrainā- karojošais Gundars Kalve atklāj, ko karā dara Juris Jurašs- štāba žurka!

Ševčenko
Ševčenko

pienesot minerālīti štābistiem un fektējot zirgus !

Tarass Buļba
Tarass Buļba

Pārāk aizdomīga Tev tā interese par Jurašu?!

Normis
Normis

Runā, ka liels daudzums palīdzības sūtījumu, iegulstot noliktavās un līdz iedzīvotājiem un frontes līnijai nenonākot!!! Daudzas preces aizejot tirdzniecībā un kā sapratu Juris arī šeptējās šajā sfērā ar apgādi.

Daumants
Daumants

Nu tad, Janka, ņem tik plinti rokā !

pēdējais mohikānis
pēdējais mohikānis

Bordāns izskatās pēc Puķina….tas viņam Ukrainā var slikti beigties

Kaža
Kaža

Ir izskanējusi ziņa,ka Ukrainā uzdarbojas komersantu grupējumi,kuri kapitalizē piegādātās palīdzības sūtījumus lielos apmēros un šie sūtījumi tiek izlaupīti un nenonāk līdz adresātam.Nebūtu brinums,ka arī mūsu šeptmaņi dodās uz lielās naudas smaku.

Spoguļefekts
Spoguļefekts

Katrs cilvēks jau otrā saskata savas sliktās īpašibas!

Atpazinuši sevi
Atpazinuši sevi

O! Jau veseli 5 un vēl nemaz nav vakars.

Laura
Laura

Nožēlojami, ka šie divi āksti uz kara rēķina sev priekšvēlēšanu reklāmu taisa, ne mirkli neticu tam, ka šie būtu īstie karotāji un tēvzemes sargi.

padumjais kažociņš
padumjais kažociņš

Juris aizstāv savu tēvzemi. Viņš ir ukrainis. Ko tur mazais ungārs dara, to nezinu?

BILD
BILD

Tatārs jau nemaz pēc ungāra neizskatās !

jibiorio
jibiorio

Kur tik gari ukraiņi var būt?

levitkucins
levitkucins

Varbūt arī viņš netic Feiku, atvainojiet, Latvijas televīzijai. Tāpēc aizbrauca pats apskatīties uz vietas kā izskatās.

Māra
Māra

Lai viņi tur paliek un pakaro ar krieviem, tas būs Latvijas lielākais atbalsts Ukrainai. Staķim, Kariņam, Rinkevičam un citiem ministriem un parlamentāriešiem ir jādodās uz kaujas lauku, jo Eiropas padomes lēmums, ka Ukrainas liktenis izšķirsies kaujas laukā. Iespēju karu novērst diplomātiskā ceļā jums asv neļāva, bet ar automātiem, haubicēm, pudeļu maisījumu mešanu, karot pret Krieviju ASV jums atļauj. Pildiet godam Baidena dotos uzdevumus……

Klāra
Klāra

Kāda gan bija iespēja karu novērst diplomātiskā ceļā, Kremļa lakstīgala?

slava Ukrainai
slava Ukrainai

Juris tak nelīdīs zem lodēm. Jānis arī. Dažus pašiņus akmens ģīmjiem, formā un ar ieročiem sataisīs, lai ir ko pirms vēlēšanām kotlešniekiem iebarot. Tas arī viss.

Dosja
Dosja

Noklīdīs citādi tas pudeles brālis… un vispār kaut kā jāmēģina punktus līdz rudenim savākt- ja nu kāds idiņš atradīsies, kas par šiem šuplinskiešiem balsos?

BILD
BILD

Līdzēs zirgu puisim kleperus atdzīt !

Ceplis
Ceplis

Aizbrauca nākamo kukuļa shēmu aprukšināt rukši🤔🤔🤔

Pāvils Rozītis
Pāvils Rozītis

Uztraucaties, Cepļa kungs, ka paliksiet ārpus shēmām? Kas Jums liedz turp doties?

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Kas jums pa darīšanu, ko viņš tur dara? Jurim vectēvs no ukr, sieva. Varbūt radiem jāpalīdz. Bordānam sieva. Ir protams arī šādas tādas djelas. Avīzes vaidzēj lasīt 19. gadā, kad Zaļais bij Rīgā.
“Zelenskis vizītē Rīgā runā par Latvijas konfiscēto 29 miljonu eiro atdošanu Ukrainai” LSM 16.10.19.

El Aviv
El Aviv

Muļķības! Uris ir ebrejs, bet Ura sievas priekšteči ir orki, un tādēļ pašai orku asinis.