Bondars: “Man nav ideju, ko prokuratūra ir atradusi, ko grib”

Mārtiņš Bondars

Saeima piekrita prokuratūras lūgumam un kriminālvajāšanas sākšanai izdeva Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas priekšsēdētāju Mārtiņu Bondaru, kā jau vēstījām iepriekš. Tomēr pats politiķis nebeidz uzstāt, ka situācijā, kas radusies saistībā ar viņa īpašumu, nav vainīgs, raksta “Privātā Dzīve”.

Bondars uzsver, ka nav vainīgs, jo nav neko nepareizi izdarījis, neesot arī pārkāpis likumu un cīnīsies par savu taisnību.

“Man nav ideju, ko prokuratūra ir atradusi, ko grib. Neko viltojis neesmu. Ievai pieder zeme un māja. Mājas celtniecībai kredītu bankā viņa ir ņēmusi. Nu kā mēs divtūkstošo gadu sākumā varējām iedomāties, ka 2022. gadā notiks kaut kas tāds?” izbrīnu neslēpj Bondars.

Viņš piebilst, ka tas viss viņu un ģimeni vajā jau septiņus gadus. Bondars min arī cilvēkus, kas, pēc politiķa domām, droši vien ir izsaimniekojuši organizācijas mantu un mēģina atrast kādu, uz kuru to norakstīt. Un tas kāds, pēc visa spriežot, esot viņš.

Kā zināms, prokuratūras ieskatā Bondars, viņa sieva Ieva Bondare un nu jau mūžībā aizgājusī zvērināta notāre Līga Eglīte jeb persona, pret kuru kriminālprocess izbeigts, mantkārīgā nolūkā personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās viltoja un izmantoja viltotu dokumentu, radot būtisku kaitējumu prasītāja ar likumu aizsargātām interesēm, apliecina prokuratūra.

Par šādu pārkāpumu paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz četriem gadiem, vai īslaicīga brīvības atņemšana, probācijas uzraudzība, sabiedriskais darbs vai naudas sods.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Privātā Dzīve

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Andris
Andris

Krājbankas izlaupīšanā gan ideju netrūka , Bondar ?

Mundra
Mundra

Būs jautājumi par nelikumīgi izfīrētiem 40 000 000 !

feminists
feminists

Tas alfonss visu laiku dzīvojis sievai uz kakla un zem tupeles?

Repins
Repins

Protams. Viņa taču slavena gleznotāja, kuras gleznas daži mākslas mīļotāji pērk ļooti dārgi! Nu, ļooti!

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Tauta baumo, ka Onlyfans.com, Redtube.com, Pornhub.com — Ievas Bondares gleznas ir it visus. Vebčatā tur ik pa laikam notiek mākslas perfomances. I prieciņš sev, i prieks tautai, i nauda ģimenei.
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Tauta baumo, ka Mārtiņš Bondars pie Rumbulas šosejas tālbraucējiem minetus taisa un nemaksā VID’ā par to nodokļus. :D :D :D
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

LIEMENIS
LIEMENIS

Novadnieks PONDARS darbojas tandēmā ar Mārtiņu pie Rumbulas šosejas. Arī tālbraucējiem minetus taisa un nemaksā VID’ā par to nodokļus

bondars
bondars

Droši vien mani vajā, tāpēc ka esmu skaists. Es esmu skaistāks arī par ievu

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Bondar, geji to zina. :D

Zvaigzne
Zvaigzne

Forši! Šādi, kā saprotu, tagad var uzvesties un runāt visi, kam ierosināts kriminālprocess?!!?