Baiba Braže iesaka Izraēlas vēstniecībai ar saviem tvītiem neiesaistīties Latvijas lēmumu pieņemšanā

Braže

LTV raidījumā “Šodienas jautājums”, jautāta par Izraēlas vēstniecības tvītu, ārlietu ministre Baiba Braže sāka pamācīt Izraēlas vēstniecību, ko tai vajadzētu un ko nevajadzētu tvītot.

Baiba Braže: “Konkrētās apsūdzības, ka ANO darbinieki ir piedalījušies uzbrukumos Izraēlai, nav šobrīd pamatotas pierādījumos. Attiecībā uz Izraēlas vēstniecības tvītiem, es neieteiktu nevienas valsts vēstniecībai iesaistīties diskusijās par iekšpolitiskiem jautājumiem.” (2.maija raidījumā no 16:32).

Runa ir par Izraēlas vēstniecības Latvijā reakciju uz mūsu valsts Ārlietu ministrijas pavēstīto, ka Latvija atsāks maksājumus Apvienoto Nāciju Organizācijas Palīdzības un darba aģentūras Palestīnas bēgļiem Tuvajos Austrumos (UNRWA) fondā, par ko jau rakstījām: Izraēlas vēstniecība Latvijā nosoda Latvijas Ārlietu ministrijas rīcību – Puaro.lv

Avots: raidījums Šodienas jautājums

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
vieplis
vieplis

Apgūlās zem ,,progresīviem,,.

Adata
Adata

Adata.
Malacis Braže!

hmm
hmm

Krievu saimnieki saka taa – muusu sabiedrotie Iraana un Hamas nepiecieshams materiaals atbalsts no pastalnieku kabatas, suutitiet jauno ministru razobratsa, vecaa komjauniete tak visu sakaartos.

nunu
nunu

Kādiem vēl palestīnas bēgļiem!!!!!!!!!!!!!!!