Izraēlas vēstniecība Latvijā nosoda Latvijas Ārlietu ministrijas rīcību

“Izraēla sniegusi donorvalstīm detalizētu informāciju par simtiem Hamas kaujinieku un vēl simtiem citu, kuri ir Hamas un Islāma Džihāda organizāciju biedri, visi viņi ir UNRWA darbinieki.

Šie nav tikai daži bojāti āboli – šis ir viscaur sapuvis un indīgs koks.

Latvijas nodokļu maksātāju naudas pārskaitīšana organizācijai, kurā liels skaits tās darbinieku ir Hamas biedri – organizācijai, kura ir ES aizliegta kā teroristiska organizācija – neveicinās reģiona iedzīvotāju drošību un labklājību, vienlīdz ne izraēliešiem, ne palestīniešiem. UNRWA ir daļa no problēmas, nevis daļa no risinājuma,” teikts Izraēlas vēstniecības Latvijā publikācijā platformā “X”.

Šis paziņojums ir reakcija uz mūsu valsts Ārlietu ministrijas pavēstīto, ka Latvija atsāks maksājumus Apvienoto Nāciju Organizācijas Palīdzības un darba aģentūras Palestīnas bēgļiem Tuvajos Austrumos (UNRWA) fondā.

“Mēs augstu vērtējam ANO izmeklēšanu par apsūdzībām pret UNRWA darbiniekiem. Ņemot vērā Neatkarīgās pārskata grupas secinājumus, Latvija atsāks iemaksas UNRWA fondā, atkārtoti apliecinot atbalstu organizācijas humanitārajai misijai un stabilizējot lomu reģionā,” paziņoja Latvijas Ārlietu ministrija.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Patriots
Patriots

Tad jau Bražei kaput?

Asterix
Asterix

Tas ANO ir nekam nevajadzīga un nederīga organizācija, kura bezjēdzīgi tērē mūsu naudu!!!!!!!!

Adata
Adata

Cilvēku bez pašlepnuma

virgo
virgo

Genocīds nekur nav attaisnojams.

Megrē
Megrē

Augstu vērtē ANO izmeklēšanu? Jā, tās pēdējā laikā, īpaši uzticamas un augstu vērtējamas. Par ko liecina šāda Latvijas oficiālā pozīcija. Nekompetence. Izdabāšana Krievijai? Krievijas ietekme, lai sanaidotu mūs ar Izraēlu?