Ģirģens par mobilā telefona piesavināšanos: lieta safabricēta, IDB grib mani “norakt”

Ģirģens

Aizejot no iekšlietu ministra amata, Sandis Ģirģens, kurš šobrīd ir partijas “Republika” viens no līdzpriekšsēdētājiem, paķēra līdzi arī nepilnu tūkstoti vērto Apple Iphone XR, par ko šobrīd sākta tiesa viņa bijušajai padotajai, kurai draud cietumsods. Par to vakar ziņoja TV3 raidījums “Nekā Personīga”.

Reaģējot uz sižetu, S.Ģirģens “Facebook” stundu garā tiešraidē skaidro, ka tas viss esot safabricēts speciāli ar mērķi viņu “norakt”. Un iniciators šādai norakšanas kampaņai esot IDB (Iekšējās drošības birojs).

“Nekā personīga par mobilo telefonu. Girgens zaglis, aiznesa 2 gadus vecu telefonu par 1000 euro. Nekā personīga jau zina visus faktiskos apstākļus, kāds būs tiesas spriedums un vēlas atdot ierindas darbiniekam norakstāmu, bojātu sakaru ierīci, kas satur ierobežotas pieejamības informāciju. Nav brīnums, ka ar izpratni par valsts noslēpumu saturošas informācijas glabāšanu mums ir problēmas. Nekā personīga var uzrakstīt vadlīnijas Kariņa telefonu atdošanai, kādam kancelejas darbiniekam. Vēlams IT speciālistam. Nekā personīga pasniedz skaidru signālu. Vasarā centās piekabināt saikni ar iespējamu kokaīna tirgotāju. Šo procesu sāka IDB. Tautā runā, ka IDB augsta ranga amatpersona solījusi iznīcināt Ģirģenu un visas amatpersonas, kas nākušas kā jaunie kadri. Nesen tiesa atmeta atpakaļ uz prokuratūru bijušā Robežsardzes ģenerāļa IDB izvazātā Garbara lietu. Vai šī lieta nebūs kārtējā?

Es ceru uz tiesas objektivitāti. Informācijas Centra vadītāja ne pie kā nav vainīga. Atgādināšu par atklāto informāciju IC iepirkumos. IC atklātas interesantas iepirkumu ķēdes. Gadiem atkārtojas vienas un tās pašas firmas, patiesā labumaguvēji. IDB pēc šādas informācijas visticamāk pat nav sākusi resorisko pārbaudi. Svarīgi līdz galam iedzīt zemē Girgenu.

Video izskaidrošu kāda ir shēma valsts konceptuālajai varai? Kā tiek manipulēts ar sabiedrību. Jums piedāvā viltus dilemmas: dažāda spektra partijas, ideoloģijas. Patiesībā ir svarīgi, kurš emitē naudu, kontrolē energoresursus, tarifus, kas kontrolē partijas un varas atzarus.Izeja: A zemāks kvorums elektroniskiem referendumiem nevis 150 000, bet 50 000 paraksti B Tauta var gan ievēlēt, gan atcelt pirms termiņa vēlētas amatpersonas, veto tiesības likumprojektiem C 50% Saeimas deputātu ārpus partiju sarakstiem D Tautas vēlēts prezidents, kas veido nozaru ministru profesionāļu valdību.”

(Saglabāta oriģinālrakstība).

Vēstījumam pievienots stundu garš video. Ja jums pietiek pacietības, noskatieties: https://fb.watch/aK9eSc3bvA/.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Maigurs
Maigurs

Nav brīnums, jo Murnieks ar Sozinovu bija čomi. Atriebējs

Pussy cat
Pussy cat

Stundu garš video!!!!!

Girens tiešam negrib atbildet par zadzibu

:Ddddddd

no malas
no malas

Girgens ielika amatā L.Lapiņu bez konkursa par IC priekšnieci, savukārt L.Lapiņa salika, amatos ar labām algām savus draugus un draudzenes. Tagad ir darbs Valsts kontrolei Informācijas centrā, jānoskaidro kas vēl norakstīts, kas iepirkts,kādi projekti uzsākti nelietderīgi, kādas algas, piemaksas ir bijušas pietuvinātajiem un t.t.

domkrats
domkrats

Labāk Valsts kontrole un VID noskaidrotu visu iepriekšējo IC priekšnieku un viņu tuvinieku straujo labklājības celšanos iemeslu pēc iecelšanas priekšnieka amatā. Iepirkumi, iepirkumi…..

Liva
Liva

Oh my, tieši tik lēti… Priekš kam šis vispār jāpārpublicē?

Holande
Holande

Es pagaidām ticu Ģirģenam. Izskatās, ka Nekā Personīga “apgrābstījusi” daļēju8 informāciju un izveidojusi “sensacionālu” sižetu. Šādās lietās (krimināllietās, civillietās utml.) jebkādus viedokļus var paust tad, kad zini visus lietas apstākļus. Nekā Personīga tos nevar zināt. Citādi raidījumā būtu paniegts vairāk ticamas informācijas un pierādījumu.
Tāpēc izskatās , ka Nekā Personīga savu reitingu celšanai “pievilka aiz matiem” nenozīmīgas ziņas.

Un vispār, Nekā Personīga kļuvuši baigi “dzelteni”, un sižetu pamatotības ziņā jau labu laiku kā zaudē DE FACTO.

Fanders
Fanders

Par to augsto IDB amatpersonu sliecos piekrist, jo viņa ir ļaunatminīga un atriebīga. Konfliktā ar robežsargu augsto amatpersonu, Ģirģens nenostājās IDB augstās amatpersonas pusē, bet viņu pat norāja. Arī policijas priekšnieka amatā viņu neiecēla, bet ģenerāļa “bulciņas” rādījās sapņos. Nu kā lai te neatriebjas.

Vāvere
Vāvere

To, ka telefons var saturēt pārāk daudz informācijas, tai skaitā personīgas, kuru personai būtu tiesības aizsargāt, es piekrītu. Risinājums ir elementārs – izprikt telefonu par PILNU cenu (lai nav strīdu cik lielai jābūt atlaidei) un lieta kārtība. BET…. Ko ta tas Ģirģens ministra amatā būdams, neatrisināja šo jautājumu? Kamēr sēž amatos, tikmēr par problēmjautājumiem neliekas iz zinis – risina schēmošanas jautājumus – kā amatu zaudē, tā atjēdzas, ka šajā valstī daudz ačgārnu noteikumu.

hmm
hmm

Vai pirms kļūšanas par ministru Ģirģenam nebija sava telefona? Vai likums nosaka, ka stājoties ministra amatā jāatsakās no sava telefona un jāpieņem par nodokļu maksātāju naudu pirktais?
Šī ir mācība visiem ministriem un valsts vai pašvaldības iestādē strādājošajiem – lieto savu privāto telefonu un, pametot darbu, nebūs jādomā kā pārdzīt aplikācijas un foto no valsts telefona uz savu veco privāto.
Vai arī Vāveres piedāvātais variants – telefona izpirkšana. Atbalstu!