Valdībā viss ir kārtībā, apgalvo Āboltiņa

Solvita Āboltiņa premjere?

Valdībā viss ir kārtībā – krēsli nešūpojas, sabiedrību mierina  partijas “Vienotība” valdes priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. Šobrīd nevar būt runa par valdības maiņu, jo tā ir stabilāka nekā jebkad, uzskata politiķe.

“Situāciju valdībā stabilizē bailes, ka varētu notikt kādas izmaiņas, līdz ar to, domāju, ka valdība pašlaik ir stabilāka nekā jelkad. Un valdība arī atradīs kādu veidu, kā pieņemt budžetu,” skaidro politiķe un piebilst, ka nevar būt nestabilitāte nestabilitātes pēc, jo nekas nav beidzies kaimiņvalstīs, un šis aspekts par ārējo un iekšējo drošību jāpatur prātā.

Āboltiņa politikas kuluāros ik pa laikam uzvirmojošās runas, ka pašreizējā Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) esot nogurusi un tāpēc gaidāma valdības maiņa, dēvē par mītiem. “Mēs redzam, ka par nogurumu nekas neliecina. Nav pamata runām ne par premjerministres nogurumu, ne par valdības nomaiņu. Valdības nomaiņa nav dienaskārtības jautājums,” uzsver “Vienotības” līdere.

Āboltiņa atkārtoti norāda, ka patlaban neesot aktuāls jautājums par viņas pretendēšanu uz Ministru prezidenta amatu. “Sociālajos tīklos nav beigusies un turpināsies kampaņa, “ko Āboltiņa dara un ko nedara”. Tas ir acīmredzami. Arī tas gadījums pie Saeimas pensionāru piketā tiks man atgādināts visos iespējamos veidos. Pašlaik tas tiešām nav aktuāli – nominēt jaunu premjerministru vai runāt par to, vai es to varētu darīt,” sacīja Āboltiņa, par izdomājumiem dēvējot arī versijas, ka viņa gribētu ieņemt aizsardzības vai ārlietu ministra amatus.

 

Avots: LETA

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Puaro
Puaro

ir slinks,bet reklamē Āboltiņu?

George
George

Cik maksā politisko līķu ekshibicionisms? Āboltiņa ir pagātne – nākamajās vēlēšanās nozudīs pavisam pavisam. Kamdēļ jāpiesārņo ēters ar šādiem ?