ZZS turpmāk būs divi līdzpriekšsēdētāji – Tavars un Krauze

Armands Krauze, Edgars Tavars

Turpmāk Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) būs divi līdzpriekšsēdētāji – apvienībā ietilpstošās Latvijas Zemnieku savienības (LZS) vadītājs Armands Krauze un Latvijas Zaļās partijas (LZP) vadītājs Edgars Tavars, vienojās savienību veidojošās partijas.

Līdz šim ZZS valdes priekšsēdētāju ik pēc diviem gadiem ievēlēja apvienību veidojošo partiju sapulce. Pēdējos divus gadus ZZS valdes priekšsēdētājs bija LZP līderis Edgars Tavars.

“Šāds lēmums stiprina ZZS, lielāku atbildību uzliekot abu ZZS veidojošo partiju vadītājiem. Pēdējās pašvaldību vēlēšanas parādīja, ka ZZS kā politiska apvienība ir spēcīga politiskajā arēnā, ko pierādījis arī vēlētāju atbalsts. Kopā varam izdarīt to, ko vēlas mūsu vēlētājs”, akcentē A.Krauze.

E.Tavars atzīmē, ka izmaiņas ZZS vadības struktūrā ieviestas, lai apvienības darbu ievirzītu jaunā kvalitātē, veicinātu labāku dialogu un kopīgo atbildību.

„Abu partiju līderu vadībā ZZS lēmumu pieņemšana balstīsies uz konsensu, kas ir būtiski ceļā uz 14. Saeimu un darbu tajā. Nākamajā parlamenta sasaukumā paredzam mūsu apvienībai būtisku lomu, lai atjaunotu demokrātiskos procesus valstī un veicinātu kopējo valsts labklājības pieaugumu,” norāda E.Tavars.

Kopš 2002. gada ZZS veido LZS un LZP. Apvienībai noslēgti sadarbības līgumi ar partiju “Latvijai un Ventspilij” un Liepājas partiju.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: ZZS mājaslapa

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar