Žurnāls: Kā iegūt amatu JKP? Pārguli ar Feldmanu!

Krišjānis Feldmans

Jauno konservatīvo partiju (JKP) turpina pamest tās uzticamākie biedri, un politiskajos kuluāros arvien skaļāk runājot, ka tas saistīts ar intīmām attiecībām, kas valda partijas biedru un biedreņu vidū, vēsta žurnāls “Vakara Ziņas”.

“Partijas iekšienē nekas nenotiek konservatīvi. Tur biedri ar biedrenēm, es atvainojos, kopā guļ un šādā veidā iegūst partijā amatus,” izdevumam atklājusi anonīma sieviete.»

“Es tikai zinu, ka partijā tādas lietas notiek, un tas ir noticis arī ar mani,” viņa piebilst.

Kā atklāj sieviete, viņa pametusi biedru rindas pēc partijas valdes locekļa Krišjāņa Feldmana privāta lūguma, “lai tikai nenāktu gaismā konkrēti fakti.”

Tāpat sieviete “Vakara Ziņām” atklāj, ka tieši Feldmans bijis tas, kurš paralēli laulībai uzturējis attiecības ar vairākām sievietēm no partijas rindām.

“To meiteņu viņam ir daudz, un viņas mainījās. Es jau viņam nebiju vienīgā. (..) Man no viņa nekāds labums nav vajadzīgs, atšķirībā no citām, kuras meklē kaut kādus amatus,” ar pārsteidzošu informāciju nāk klajā anonīmā persona. »

“Vakara Ziņas” sazinājušās arī ar pašu Feldmanu, bet viņš no komentāriem atteicies. 

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
JJ un JB
JJ un JB

Nevienam Feldmaa seksa piedzivojumi neinteresee.