Zakatistovs paliks FM parlamentārā sekretāra amatā, lai valstī būtu skaidrība, ka “katrs cents ir izdots lietderīgi un mērķtiecīgi”

Atis Zakatistovs

Saeimas deputāts Atis Zakatistovs paliks Finanšu ministrijas (FM) parlamentārā sekretāra amatā, lai turpinātu būtiskus iesāktos darbus, pauda politiķis.

Pēc “KPV LV” biedru sapulces lēmuma Zakatistovu atbrīvot no partijas vadītāja amata un izslēgt no politiskā spēka politiķis paziņoja par aiziešanu no “KPV LV” Saeimas frakcijas priekšsēdētāja amata un arī pašas frakcijas. Viņš norādīja, ka turpinās strādāt kā pie frakcijām nepiederošs deputāts un atbalstīs valdību.

Kā FM parlamentārais sekretārs Zakatistovs turpināšot darbu pie valsts izdevumu pārskatīšanas sistēmas, kurā jau līdz šim esot sasniegts “labs progress”. Nepieciešams, lai valstī būtu skaidrība par to, ka “katrs cents ir izdots lietderīgi un mērķtiecīgi”, akcentēja politiķis.

Nākamā izdevumu pārskatīšanas darba grupas sanāksme paredzēta janvāra vidū, lai spriestu par izdevumu pārskatīšanas tvērumu 2021.gadā.

Kā ziņots, “KPV LV” sapulcē 12.decembrī par partijas priekšsēdētāju ievēlēts Rolands Millers un jaunajā valdē ievēlēti arī Ralfs Nemiro, Ēriks Pucens, Ieva Krapāne, Ramona Petraviča, Toms Andersons, Māris Možvillo, Raimonds Nipers un Mārtiņš Bremze. Līdz ar to valdē ievēlēti pieci cilvēki no pavasarī apstiprinātās valdes un trīs cilvēki no 6.decembrī ievēlētās valdes.

Biedru sapulcē lemts mainīt līdzšinējo partijas nosaukumu “KPV LV” uz nosaukumu “Par cilvēcīgu Latviju”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Gorgols Blažejs
Gorgols Blažejs

…”mērkaķtiecīgi”…Atim galvenais ir neaizmirst elpot. Jo savādak nebūs piķa.

atgādinājums
atgādinājums

No izskanējušās informācijas Zakatistovs bija vienīgais,kurš bija PRET algu iesaldēšanu deputātiem un ministriem ,atstājot to 2020.g. līmenī.

Vilks
Vilks

Tas ir smieklīgi.

hmm
hmm

Tātad kāds pasūtījums vēl jāizpilda?