Vitenbergs: Pats demisionēt netaisos, neredzu tam pamatojumu

Jānis Vitenbergs

Pats demisionēt netaisās, bet, ja tas notiks, tad Nacionālajai apvienībai esot pietiekami garš rezervistu soliņš – tā TV3 raidījumam “900 sekundes” paudis ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs (NA).

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā valdošajā koalīcijā ietilpstošā NA pieprasīja iekšlietu ministres Marijas Golubevas (AP) demisiju saistībā ar policijas darbu Uzvaras parkā nedēļas sākumā. NA draudēja, ka gadījumā, ja Golubeva paliks amatā, NA ministri pametīs valdību.

Golubeva paziņoja, ka ir zaudējusi premjera uzticību, tāpēc pati atkāpjas no amata. Savukārt Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) NA veiktā “šantāžas mēģinājuma” dēļ pieprasīja amatu atstāt arī ekonomikas ministram Jānim Vitenbergam.

“Pats demisionēt netaisos, neredzu tam pamatojumu. Taču aicināšu savas partijas biedrus nebūt radikāliem savos izteikumos. Šoreiz nav pašmērķis palikt amatā, svarīgi, lai valdība turpina darbu,” raidījumā “900 sekundes” sacīja Vitenbergs, piebilstot, ka nevarot atbildēt par saviem tālākajiem plāniem.

Ekonomikas ministrs gan pauž pārliecību, ka viņa demisijas gadījumā Nacionālajai apvienībai ir pietiekami garš rezervistu soliņš ministra amata kandidātam.

Visu interviju ar noskatīties ŠEIT.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: TV3

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
stiba
stiba

Laiks tad pie okulista- patrijas biedru histēriskā uzvedība un šantāzā ir pietiekams iemesls arī vēl kādu naciuonālo ministru sūtīt ganos

hmm
hmm

Laikam vienīgais, daudz maz adekvātais ministrs šajā valdībā. Knariņ, lasies uz savu kinoteātri.

zinātāja
zinātāja

Vitenbergs ir savā vietā, nav daudz tik gudru cilvēku. Stulbā izvēle, ko kariņš izdomājis, parāda kariņa stulbumu.

Raimonds
Raimonds

Vitenbergs nav muļķis , lai bez pamatojuma demisionētu , redzēsim Kariņa smieklīgos argumentus , ja nepārdomās !

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Kăpēc svarīgi, lai valdība turpina darbu? Svarīgi, lai latvija kļūtu par krievijas ofšoru. Tad nebūtu jātēlo darba darītāji, varētu tikai administrēt

mazgātājam
mazgātājam

Ko tu vienu un to pašu muldi? Vājprāts iestājies?