Vīlušies partijas spices darbībā, no JKP izstājas Ķeguma novada nodaļa

Jānis Bordāns
Partijas "Konservatīvie" līderis, tieslietu ministrs Jānis Bordāns

Ķeguma novada nodaļā esošie biedri ir iesnieguši Jaunās Konservatīvās partijas (JKP) valdei iesniegumu ar lūgumu izslēgt viņus no JKP biedru rindām.

Par to savā “Facebook” lapā paziņojis viens no JKP Ķeguma nodaļas biedriem Imants Smirnovs.

“Šis lēmums nav spontāns – tūlītējs. Tas nav arī sasteigts, bet briedis jau ilgāku laiku. Tā realizāciju aizkavēja pavasara COVID -19 pandēmija, kā arī Rīgas pilsētas pašvaldības ārkārtējās vēlēšanas, jo sapratām, ka, iespējams, kāds šādu informāciju varētu ļaunprātīgi izmantot.

Mēs nodaļā uz sēdi tikāmies pirms mēneša, katrs izteica savu viedokli un lēmumu un norunājām, ka oktobra beigās sanāksim uz kārtējo nodaļas sēdi un pieņemsim galīgo lēmumu.

Katra biedra lēmums ir pārdomāts, nesasteigts, brīvprātīgs un nelokāms.

Galvenie motīvi aiziešanai izklāstīti iesniegumā. Taču mēs ar sajūsmu atcerējāmies pirmo kopsapulci Nacionālajā bibliotēkā, tikšanos Jumurdā, kurās daudz kas tika solīts un kalti diži un vareni plāni. Daudzi no tiem ir realizēti. Taču par daudz ko esam aizmirsuši.

Atcerējāmies, ka komunikācija un saskarsme starp jebkura ranga biedriem agrāk bija ciešāka, atklātāka, bija viedokļu dažādība. Bija pārliecība, ka ja kādam ir nepieciešama palīdzība, padoms, tas netiks liegts. Un tā tas arī bija.

Taču partijai augot – ne skaitliski, bet politiski, gūstot panākumus pašvaldību un Saeimas vēlēšanās, iestiegot ikdienas politiskajā rutīnā, kaut kas tika zaudēts.

Laikam jau visvairāk iztrūkst biedriskuma, spēja uzklausīt un ja ne palīdzēt tieši, tad vismaz ar padomu.

Bija laiks, kad komunikācijas starp partijas vadību un nodaļām nebija vispār, iztrūka laika starp radīt ko varenu un vienkāršas sarunas pa telefonu vai īsai tikšanās reizei. Un mums, kas ikdienā, pildot pašvaldības deputātu pienākumus, ikdienā satiekot kaimiņus, radus, iedzīvotājus, iztrūka elementāras informācijas, lai izskaidrotu viņiem tos politiskos procesus, kas norisinājās Rīgā, Saeimā, Ministru kabinetā.

Ikdienā, pārstāvot savu iedzīvotāju, vēlētāju intereses, piemēram, jautājumā par Agrāro reformu, bija situācijas, kad par interesējošu jautājumu, kura risināšana bija vitāli svarīga, šeit – laukos un mazpilsētās,

neviens biedrs no Saeimas, Ministru kabineta nevēlējās runāt, uzklausīt mūs – ierindas biedrus.

Par kādu komunikāciju mēs runājam, ja uz nodaļas oficiālu iesniegumu Valde vēl joprojām nav atbildējusi, kaut pagājis pusgads.

Par kādu komunikāciju mēs runājam, ja par to, ka Ķeguma novada nodaļa ir iekļauta Ogres novada nodaļas sastāvā mēs uzzinājām no FB, kur tomēr prasītos vēstule biedriem vai vismaz telefona saruna par to.

Vēlējāmies šo atvadu vēstuli izvietot FB JKP grupas lapā, taču esam no tās atslēgti. Cik ātri! Taču kas gribēs – atradīs to plašajā FB.

Atvadoties gribam jums visiem novēlēt možu garu, veselību un panākumus!”

Vēstījumu parakstījuši : Imants Smirnovs, Daina Vanaga, Daiga Sināte, Līga Paukšte, Arnis Cakuls un Jānis Ozoliņš

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ērce
ērce

Vilties ir cilvēka dabā. Bordāns savā laikā arī ir bijis vīlies, un citi atkal ir bijuši vīlušies viņā… Ja polītiķis vairāk koncentrējas uz savu darbu un mazāk uz personālijām, būs mazāk vilšanos.

Miezis
Miezis

Šī ir sliktākā valdība visos laiku laikos. Likās ka sliktāk par godmani 2x un repši, šleseru, šķēli nekas nevar būt, bet nē, vēl ir kur tiekties.
Svarīgākās lietas: veselība, finanses, ceļi, uzņēmumi, tūrisms – viss ir pakaļā. Šādos apmēros vēl nekad nav bijis sačakarēts. Tādos apjomos izzagta valsts vēl nekad nav bijusi. Pat privatizācijas laikos.
Domāju, ka tuvākajā nākotnē vēl daudz dzirdēsim, par tautas pārstāvjiem, kuri leks nost no kuģa, jo 155% šobrīd vadošās partijas vairs pie stūres netiks.

Vismaz kāds
Vismaz kāds

Vismaz kādam sāk pielkt tā narcisu, bezkauņu un nekompetentāko atrodamo pagastā izlase, kas te šurī pie varas un postā laiž valsti

Vilks
Vilks

Tas ir beigu sākums.

Opis
Opis

Bet kā gan var būt savādāk,ja par ministriem ieliek galīgi nekompotentus ielikņus,tautā nemīlētus,ko no viņiem var sagaidīt?

proktologs
proktologs

Varbūt tev vajag ieliknīti?