Vienotība nebija gatava Straujumas demisijai, norāda Brigmanis

vienotība nebija gatava brigmanis

Partija Vienotība nebija gatava premjeres Laimdotas Straujumas demisijai, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam Rīta Panorāma sacīja Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Viņš norādīja, ka  gāžot vienu valdības vadītāju”, Vienotībai vajadzēja būt scenārijam, kā rīkoties jau nākamajā brīdī, taču šāda scenārija nav.

“Tādējādi valdības veidošanas process ir ceļa sākumā,” sacīja Brigmanis.

Brigmanis pauda, ka politiskā loģika prasa, lai premjera amata kandidātu izvirzītu Vienotība, kā arī atkārtoti uzsvēra, ka ZZS ir gatava izvirzīt premjera amatam kādu no saviem pārstāvjiem, ja Vienotība to nespēs izdarīt. Kā vienu no iespējamiem premjera amata kandidātiem Brigmanis minēja pašreizējo labklājības ministru Uldi Auguli.

Savukārt attiecībā uz iespējamo atbalstu Vienotības priekšsēdētājai kā premjera amata kandidātei, Brigmanis pauda, ka svarīga ir Nacionālās apvienības (NA) pozīcija. “NA visu laiku saka, ka ir pret noteiktu kandidatūru, bet var pienākt brīdis, kad tā atkāpjas no savas pozīcijas,” piebilda politiķis.

Izsaki savu viedokli un seko mums Facebook un Twitter!

Avots: BNS

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar